Garantia pentru inchirieri auto

Oricine si-a pus problema inchirierii unei masini, s-a gandit macar o data cum sa faca sa evite costurile legate de garantia perceputa de firmele de inchirieri. Chiar si asa, raspunsul este foarte simplu: nicio firma serioasa de inchirieri auto nu va inchiria masini fara sa solicite garantie. Sigur, vorbim despre masini noi, bune, si mai ales despre masini sigure cu care viata soferului si a altor eventuali pasageri nu este pusa in pericol.

Desi mai exista si companii care percep garantia cash pana la returnarea masinii, cele mai multe dintre firme solicita ca cel care face inchirierea sa aiba un card valabil, pentru ca garantia sa poata fi blocata pe acel card. Blocarea garantiei se face pentru o perioada de maximum 30 de zile de la returnarea masinii, timp in care se poate constata o eventuala avarie fata de starea masinii la inchiriere. Este o procedura foarte simpla, care scuteste multe probleme legate de remedierea eventualelor avarii si este, in acelasi timp, o procedura foarte comuna si pe care oricine a inchiriat macar o data o masina de la o firma rent a car serioasa o cunoaste si ii intelege utilitatea. Valoarea garantiei este calculata in functie de modelul masinii pentru care se opteaza.

La rentbucuresti.ro aceasta poate fi o masina din clasa A (in care se incadreaza Dacia Logan si Peugeot 107), din clasa B (Hyundai Accent, Renault Clio Symbol si Opel Corsa), din clasa C (Ford Fiesta, Skoda Fabia, Dacia Logan MCV), din clasa D (Volkswagen Golf si Ford Focus), din clasa E (Ford Mondeo, Peugeot 407, Skoda Octavia) sau pot fi masini Premium (BMW Seria 3, Audi A4, VW Passat), SUV-uri Standard (BMW X3, Nissan Pathfinder, Hyundai Santa Fe si Dacia Duster) sau Luxury (BMW X5, Mercedes ML, Range Rover Sport), dar pot face parte si din clasa VAN (Renault Traffic, Mercedes Vito, VW Transporter sau VW Multivan).

6 comentarii:

  1. As prefera sa achit asigurare full in locul garantiei, cred ca este mai avantajoasa, raspunderea este zero in fata firmei de rent a car.



    rent a car Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. As prefera sa achit asigurare full in locul garantiei, cred ca este mai avantajoasa, raspunderea este zero in fata firmei de rent a car.



    rent a car Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. Garantia de cele mai multe ori se recupereaza in totalitate de la firma de inchirieri auto daca nu aveti evenimente rutiere cu masina inchiriata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe companii de inchirieri auto Otopeni restituie garantia la finalizarea contractului.

    RăspundețiȘtergere