Corsetul 3D care te dezbraca de secrete – la propriu

O stire face senzatie in centrele service laptop sector 6: s-a inventat un articol vestimentar care te dezbraca cu ajutorul smartphone-ului. Numit X.Pose, corsetul este o creatie asiatica, asa cum era de asteptat.
Sculptura 3D realizata cu ajutorul imprimantelor speciale aparute pe piata are ca scop constientizarea ideii de insiguranta online. Corsetul care seamana cu o plasa de paianjen care se intinde aleator pe corpul modelului, expune in timp real diverse bucati din fizionomia purtatoarei, pe masura ce aceasta foloseste smartphonul. Asa cum stiu deja toti tehnicienii din centrele service laptop sector 6, utilizarea smartphoneului lasa o urma in online, asa cum o face si utilizarea calculatorului, pe masura ce datele sunt create si publicate.

In mediul real, avem oarecare control asupra a ceea ce vrem sa aratam si a elementelor pe care vrem sa le ascundem, fie ele fizice ori morale. In mediul online, nu avem aceasta oportunitate: toate persoanele care se pricep un pic la programare, schimabare de IP si alte tehnici de hacking, ori cei care au lucrat in service laptop sector 6 la un moment dat, pot accesa orice informatie despre tine, lasandu-te complet expus. Acest fapt este recreat de purtatoarea corsetului X.Pose, care demonstreaza intr-o maniera relativ socanta, cat de expusi suntem in mediul online.
Corsetul ridica una dintre cele mai actuale probleme in service laptop sector 6, urgenta si reala pentru toti consumatorii de WWW: problema securitatii personale. Pe masura ce fata foloseste smartphone-ul, corsetul o dezgoleste, fara permisiunea ei, exact asa cum fac marile intreprinderi, precum Google si Facebook, care te obliga sa accepti polite de utilizare pentru a le folosi serviciile. Prin acestea, companiile au dreptul sa culeaga informatii despre tine, unde ai fost, ce iti place, cine esti si ce pareri ai, chiar si de ce suma de bani dispui.

Ulterior, aceste date pot servi la emiterea unor previziuni legate de comportamentul tau in viitor, prin introducerea datelor in programe care folosesc algoritmi de previzionare, accesibili oricarui tehnician IT ori unui inginer din centrele de service laptop sector 6. Altfel spus, oricine te poate vedea complet gol/goala in orice moment, din orice loc. Iar corsetul x.Pose aduce acest concept in fata noastra si il face vizibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu