Supravegherea video pentru locuinte, pentru cladiri de birouri, pentru curti sau pentru orice alt obiectiv care necesita paza si supravegherea parea in urma cu numai doi-trei ani un moft. De la moft pana la necesitatea pe care o reprezinta astazi un sistem de camere de supraveghere nu a trecut decat foarte putin timp si totusi atat de multa lume a inteles cat de utile sunt aceste camere si de cate batai de cap pot scuti un proprietar. Ca e un trend, ca e o isterie generala, sau cum altfel mai pot numi carcotasii dorinta de a asigura supravegherea video a propriilor locuinte, nici macar nu este relavant cata vreme initiativa este una foarte utila.
Kiturile de supraveghere video sunt foarte utile chiar si necunoscatorilor in materie de supraveghere video, pentru ca ele contin absolut toate elementele necesare instalarii camerelor. Iata ce ar trebui sa contina un kit supraveghere video basic, sa spunem pentru o locuinta: in primul rand camerele (in functie de kit, de pretul sau, de firma producatoare si de necesitatile clientului pot fi kituri cu patru, sase sau mai multe camere), care pot fi de exterior, de interior, sau de ambele tipuri, pot fi camere la vedere sau camere ascunse. In al doilea rand orice kit va trebui sa aiba un DVR care poate avea 4, 8 sau 16 canale, care va fi legat la camere, preluand astfel imaginile surprinse de camere. Kitul contine si un hard disk pentru acest DVR (atentie, exista si kituri care nu au hardul inclus si atunci va trebui fie sa gasiti o varianta cu hard, fie sa cautati la un pret convenabil un hard de sine statator).
De asemenea, in kitul de supraveghere video sunt incluse cablul de alimentare pentru DVR, cablul coaxial care leaga camerele la DVR, alimentatoarele pentru camere si conectori BNC. Toate acestea, plus consilierea din partea specialistilor microtech.ro vor face ca instalarea sistemului de supraveghere sa fie extrem de simpla.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu