Cele mai populare flori pentru buchetul miresei

Sezonul cel mai plin cand vine vorba de nunti este vara. Atat la noi cat si oriunde in lumea mare, majoritatea nuntilor se intampla vara, ceea ce ofera foarte multe variante privind locatia unde se poate organiza nunta sau privind tipul de rochie pentru mireasa. Cat priveste florile pe care le folosim pentru buchetul miresei… ele nu mai depind de mult de anotimp. Pentru ca astazi orice floare poate fi furnizata in orice anotimp, fara restrictii si fara privatiuni. Cu toate acestea, putine sunt variantele de flori care de-a lungul anilor au fost favoritele mireselor, fie ca din conservatorism, fie din teama de a incerca lucruri noi, fie pentru ca aceste flori sunt si raman favoritele tuturor timpurilor. Iata care sunt cele mai folosite flori pentru buchete de mireasa:

Nu poate fi decat pe primul loc, datorita elegantei, gratiei, pasiunii… - si lista poate continua cu multe alte senzatii pe care le inspira adoratul trandafir. Fie ca sunt trandafiri mari de gradina, fie ca sunt trandafiri clasici, fie ca sunt miniroze sau orice alta specie, trandafirii sunt pe primul loc in topul florilor de nunta, in toate timpurile.

Orhideele – Albe, roz, burgundy, galbene, imperial sau simple, solo sau in combinatii cu alte flori, orhideele sunt si ele in topul preferintelor. Arata foarte bine in buchete cascada dar si in buchete tip posy.
Calele – desi la noi exista o superstitie macabra privind calele, adevarul este ca eleganta lor este incontestabila si orice buchet din cale – albe, visinii, negre sau oricum ar fi ele, da o nota aparte miresei care le poarta. Arata superb cu coditele de lungime medie, bine prinse intr-o panglica punctata ici-colo cu ace bijuterie.

Crinii – la fel ca si orhideele, sunt perfecti pentru buchete mai lungi, dar se preteaza (nu cu acelasi farmec) si la buchete mai mici, gen posy.

Lacramioarele – fie solo, fie asezonand buchete din flori vedeta de dimensiuni mai mari, sunt atat de dragute, de nevinovate si de candide incat ar fi fost pacat sa nu fie pe lista preferintelor celor mai multe mirese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu