Vindecarea pe cale naturala

Orice arta a vindecarii naturale actioneaza asupra fluxului natural de energie din interiorul corpului in eforturile acestuia de a se normaliza. Reflexologia elimina blocajele care apar la nivelul circulatiei normale in asa fel incat fluxul natural de hranire si de purificare a celulelor va ajunge, in timp, sa normalizeze activitatea organismului.

Vindecarea pe cale naturala necesita timp. Daca o persoana are o anumita stare de sanatate de 20 de ani, ea nu ar trebui sa se astepte ca aceasta sa dispara peste noapte. In societatea in care traim suntem incurajati si considerati sa inghitim o pastila si sa vedem cum simptomele pe care le avam dispar imediat. Aceasta nu este o vindecare reala, ci o mascare simptomelor. Adevaratei vindecari trebuie sa i se dea timp.

In general, daca o problema de sanatate se iveste brusc atunci, cu ajutorul unor sedinte de reflexologie, ea poate disparea repede- uneori chiar si in timp foarte scurt. Insa, daca o anumita problema de sanatate exista de ani de zile, ea necesita, de obicei, sedinte sustinute cu regularitate pe parcursul unei perioade de timp mai indelungata inainte de aparitia unor semne de ameliorare.
Aceasta regula cunoaste si exceptii-uneori numai cateva sedinte par sa fie tot ceea ce este necesar pentru a genera o schimbare radicala in starea de sanatate a persoanei. De exemplu, o clienta a venit la mine in 1986 pentru niste sedinte de reflexologie. Ea spera ca reflexologia o va ajuta sa scape de migrenele pe care le avusese frecvent timp de 50 de ani.

Dupa cinci sedinte care au avut loc in decursul a doua saptamani si jumatate, migrenele sale au disparut cu totul si nu au mai revenit de atunci.. Totusi acest caz reprezinta mai degraba o exceptie nu o regula. Cateodata disparitia simptomelor si vindecarea organismului se petrec repede, insa de obicei este necesara o perioada mai indelungata de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu