Haine pentru sarcinile multiple

Sarcinile cu gemeni, sau chiar cu tripleti – mai ales ca acestea nu mai sunt chiar atat de rare ca odinioara – creeaza femeilor probleme destul de mari la capitolul haine pentru gravide. Nu numai ca burtica va trebui sa se mareasca astfel incat sa gazduiasca doua fiinte in plina dezvoltare, dar si greutatea per ansamblu a doamnelor care au doi bebelusi la bord are toate sansele sa scape de sub control. 

Mai mult decat atat, burta va creste in caz de sarcina multipla mai repede decat la o sarcina simpla, si chiar mai devreme de luna a patra viitoarea mamica de doi sau mai multi bebelusi va avea neaparata nevoie de haine noi, speciale pentru perioada maternitatii. Daca mamicile insarcinate cu un singur bebe se mai pot orienta catre haine din garderoba dinaintea sarcinii, mai ales daca este vorba despre o rochie mai ampla sau despre colanti sau pantaloni de trening uneori, mamicile cu sarcina multipla se vor afla curand in imposibilitatea de a alege ceva potrivit masurilor dinainte de sarcina. Din pacate inca din primele luni de sarcina va fi cazul sa va orientati catre haine cu o marime, daca nu chiar doua mai mari, pentru ca spre finalul sarcinii vei avea mai mult ca sigur nevoie. Pentru a evita, insa, senzatia unei greutati mai mari decat aveti in realitate, ascunzandu-va in haine prea mari, poate ar fi cazul sa explorati o varianta interesanta atat din punct de vedere al confortului, cat si din punct de vedere al aspectului fizic armonios: inbracamintea in straturi suprapuse. 

Pentru un look sexy se poate opta pentru un top sau un maieu mulat, din bumbac (preferabil negru), cu colanti si un blazer lung, din lana usoara care acopera suficient cat sa nu para o tinuta vulgara, dar destul cat sa faca silueta sa arate sexy in continuare, desi cu cateva kilograme in plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu