Ce trebuie sa stii daca iti petreci luna de miere in Mauritius

Mauritius reprezinta alegerea perfecta pentru iubitorii de soare, plaja, lux si activitati acvatice, insa reprezinta si o destinatie de vacanta romantica.

Din aceasta cauza luna de miere in Mauritius, reprezinta alegerea cuplurilor indragostite si proaspat casatorite ce sunt in cautare de o destinatie idilica. Serviciile insulei sunt orientate spre client, in special a celor care vin sa-si petreaca acolo luna de miere, majoritatea hotelurilor oferind servicii de lux, organizeaza cine romantice si tratamente de rasfat pentru cei doi, tocmai din aceasta cauza Mauritius fiind locul ideal in care sa va incepeti viata de sot si sotie. Pentru a avea o excursie destinata unei luni de miere perfecte este necesar sa urmati cativa pasi care va vor facilita sederea dar in urma carora ati putea face si economii considerabile In primul rand planificati-va excursia dint timp cu circa 6-8 luni inainte, pentru a fi sigur ca mai gasiti locuri disponibile la resorturile la care doriti sa va cazati, caci, fiind o destinatie foarte cautata in ceea ce priveste luna de miere e posibil sa gasiti totul ocupat.

Interesati-va de pachetele all inclusive pentru Mauritius, este bine sa cunoasteti termenii acestor pachete, sa stiti ce facilitati va sunt gratuite si ce nu intra in sfera gratuitatii oferite de all inclusive. Anuntati din timp la recepetia hotelului ca veniti in Maurtius pentru a va petrece vacanta de luna de miere, caci exista resorturi care ofera gratuitate miresei, astfel putand face o economie considerabila.

Tot la receptie ar trebui sa intrebati daca au in dotarea hotelului un apartament destinat special tinerilor casatoriti, deoarece multe dintre hotelurile din Mauritius au asa ceva si sunt gata oricand sa le puna la dispozitie proaspetilor casatoriti. Important este sa aveti certificatul de casatorie asupra voastra care sa nu fie mai vechi de 12 luni, pentru a putea intra in posesia pachetului destinat lunii de miere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu