Cum ne costumam de Halloween

Cum sarbatorile importate au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren si la noi, serbarea de Halloween sau cel putin un aspect al semnficatiei sarbatorii, incepe sa se contureze si la noi in tara de cativa ani buni.

Chiar daca la noi nu se practica ‘’colindatul’’ de catre copii si mersul din usa in usa pe la casele vecinilor pentru a li se da bomboane, cei mai multi dintre romani aleg sa mearga la petreceri organizate in diferite locatii cu o tematica specifica sarbatorii si la care este nevoie sa se costumeze cat mai original.

Multi care aleg sa participe la astfel de sarbatori, isi pun imediat intrebarea, ‘’cum sa ma costumez?’’ Mai jos gasiti cateva idei de costume interesante ce merg in concordanta cu orice tematica a unei petreceri date in cinstea sarbatorii de Halloween.

O prima alegere pe care o puteti lua in calcul in materie de costume, o reprezinta personajul principal al filmului cu acelasi nume ‘’Frankenstein’’. Cu un machiaj bine executat, niste haine demne de acest erou al filmului horror, puteti fi sigur ca o sa starniti atentia celorlalti participanti la petrecere.

In cazul in care sunteti un cuplu, si aveti o invitatie dubla la petrecerea de Halloween, interesant ar fi sa va costumati intr-unul din personajele cuplu al filmului vostru preferat, care sa fie si legatura cu ideea de Halloween. O alegere reusita ar fi sa incercati sa intrati in pielea Morticiei Adams si a sotului ei Gomez, din filmul Familia Adams.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu