Dupa nunta anului a sosit o veste soc

Cei de la Cancan au prezentat in ultima vreme o bomba care s-ar putea sa fie adevarata. Cu mai putin de o luna de zile in urma Victor Slav si Bianca Dragusanu isi uneau destinele, pentru a tari impreuna pana la adanci batraneti. Toata fericirea se termina cand ceea ce era menit sa ii apropie mai mult, un copil, aduce numai durere.
 
Bianca Slav a recurs la avort pentru a intrerupe sarcina de cinci saptamani. Acest lucru s-a intamplat intr-o clinica particulara din capitala. Fiind anesteziata total, Bianca s-a lasat pe mana doctorilor pentru a scapa de copilul nedrit. Doctorul care a facut aceasta operatie, dupa cum declara cei de la cancan, este cunoscut in randul vedetelor. Acesta lucreaza intr-o clinica de cinci stele si a mai ajutat si alte vedete sa treaca cu bine peste operatii de cezariana. Cu toate ca acest doctor nu se afla la lucru in ziua in care Bianca a decurs la acest gest, roscata a insistat ca acel doctor sa ii faca avortul.

Din cauza unei alegeri, o stire care trebuia sa aduca zambete, s-a transformat intr-o tristete. Copilul care trebuia sa fie o vedeta inca de la nastere, a fost sortit mortii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu