Ce oferte prefera romanii in Austria

Austria a fost dintotdeauna o destinatie aflata pe primele locuri in preferintele romanilor atunci cand vine vorba despre vacanta de iarna si despre ski. Agentiile de turism din Romania au vandut intotdeauna bine tot ce inseamna oferte ski Austria, mai ales ca traditia schiatului in Romania este una veche, iar statiunile montane romanesti nu sunt intotdeauna la cel mai inalt nivel din punct de vedere al serviciilor.

Numarul de romani care cumpara in sezonul friguros oferte de vacanta in Austria este de la an la an tot mai mare, turistii veniti din tara noastra avand o prezenta extrem de mare pe partiile austriece. Poate cea mai apreciata destinatie turistica din Austria pentru schiorii romani este zona Zell am See – Kaprun, unde in afara de partiile clasice exista si varianta schiatului pe ghetar (Kitzsteinhorn). Zapada este o garantie la aceasta altitudine, fie ca vorbim de partii sau de zona de ghetar, si in plus exista si varianta tunurilor de zapada care intretin zona de schiat.

Pentru sezonul 2013/2014 o vacanta de 7 zile in Zell am See are preturi incepand de la 38 de euro pe noapte de persoana, cu mic dejun inclus, ceea ce inseamna pentru un sejur aproximativ 532 de euro fara taxe de statiune si fara transport. Pe de alta parte exista si varianta inchirierii de apartamente, pentru sume pornind de la 290 de euro pentru 7 nopti per apartament.

O alta destinatie preferata de romani este statiunea Gastein, situata in platforma tusistica Ski Amade, alaturi de alte 28 de statiuni foarte populare. Partiile sunt foarte variate in functie de nivelul de dificultate, si in plus la Gastein exista si varianta de petrecere a timpului la baile termale din statiune.

De mult timp in topurile romanilor, Kitzbuhel ramane o destinatie de senzatie, pe care multe dintre agentii mizeaza in ofertele lor pentru sezonul rece. Preturile aici pot incepe de la 448 de euro pentru un apartament de trei persoane pe o perioada de 7 nopti, sau de la 1106 euro pentru aceleasi 7 nopti intr-un hotel de patru stele cu demipensiune. Insa oferta nu este deloc restrictiva, si poti gasi si optiuni mai ieftine sau mai complexe, in functie de preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu