Myieftin - un site cu personalitate

Care este scopul pentru care a fost creat site-ul http://www.myieftin.ro/? De ce tocmai acum, cand piata comparatoarelor de preturi este in scadere continua? Tocmai acest lucru a fost cel care a motivat. Vechiul model de comparator de preturi nu mai este viabil in conditiile actuale, milioanele de linkuri de spam, politica centrata pe profit si nu pe satisfactia utilizatorilor, focalizarea pe SEO si mai putin pe cerintele vizitatorilor, au determinat o scadere drastica a acestor site-uri din motoarele de cautare.

Viziunea echipei site-ului http://www.myieftin.ro/ este diferita: aici nu se solicita magazinelor care sunt listate pe plasarea de linkuri catre noi, nu prea ne intereseaza pe ce loc este firma in Google, ne rezervam dreptul sa delistam oricand un magazin daca review-urile clientilor sunt negative, pe scurt, incercam sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri, sa tinem seama de nevoile si standardele lor, iar notorietatea este o consecinta fireasca. Deviza firmei este urmatoarea: servicii de calitate pentru utilizatori, restul vine de la sine, asa cum si trebuie.

Accesul pe site-ul MyIeftin.ro va acorda permisiunea de utilizare a site-ului sub conditia respectarii urmatorilor termeni de folosinta: este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii; este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila. Pentru a putea utiliza site-ul in deplina armonie, trebuie sa stiti ca este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori; sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui.

In plus este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca termenii si conditiile de utilizare, care in cele din urma sunt reguli de bun simt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu