Albeste-ti dintii chiar la tine acasa cu noul aparat de albire dinti White Light

Pe masura ce inaintam in varsta, datura noastra are de suferit si ajunge sa nu mai arate la fel de bine ca in tinerete. Alimentele, bauturile acidulate, diversele afectiuni ale sistemului digestiv si cele aparute la nivel bucal pot duce la schimbarea culorii dintilor si la un aspect neplacut al zambetului. Inainte de a apela la metodele invazive de albirea dintilor propuse de stomatologi si destul de costisitoare este bine sa stiti ca puteti sa aveti o dantura stralucitoare si impecabila si acasa, cu o investitie minima. Increderea in sine si imaginea personala se vor imbunatati odata ce zambetul va redeveni imaculat si dintii vor fi albi ca laptele, veti putea sa radeti cu pofta ori de cate ori doriti si sa nu va mai fie jena sa lasati datura la vedere.

Trebuie sa fim constienti ca albirea danturii nu afecteaza sanatatea dintilor, asa ca poate fi facuta in siguranta si in cabinetul stomatologului, si acasa. Satisfactia albirii dintilor este si mai mare daca o faceti chiar dvs. prin intermediul unor kituri speciale de albire dinti usor de procurat de pe internet. Daca va doriti un tratament profesional petru albirea dintilor puteti sa va procurari de pe probiolife.ro un aparat albire dinti White Light. Tehnologia din spatele acestui aparat este una revolutionara, fiind folosita pe scara larga in toate cabinetele stomatologice din lume. Ea consta intr-un emitator luminos care albeste dintii si distruge imediat petele galbene de pe suprafata dintilor si din adancime.

Doar 10 minute iti va trebui pentru a avea din nou un zambet mai frumos si plin de stralucire. In chitul pe care-l poti lua de probiolife la un pret excelent veti gasi transmitatorul luminor, tuburi de gel pentru albire, aplicator gel si masca dentara pentru ca aplicarea sa fie uniforma. Aparatul se intretine usor, functioneaza cu baterii normale si trebuie igienizat corespunzator pentru a se evita stricarea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu