Cum alegem un restaurant pentru evenimente?!

Cine nu isi doreste sa participe la petreceri unde eleganta si rafinamentul sunt de prima mana si cine nu vrea sa fie servit mereu de catre cei mai amabili si galanti ospatari?! Ei bine, toata lumea vrea servicii de top, pentru care este dispusa sa plateasca sume mari de bani. Unde insa gasim toate aceste atribute la un loc si cum avem incredere ca nu vom fi dezamagiti?

Cu siguranta atunci cand cautam restaurante nunti trebuie sa avem in vedere in primul rand imaginea restaurantului. Daca restaurantul cu pricina nu are nici macar un site sau un blog unde lumea sa isi lase impresiile, atunci sunt slabe sanse ca el sa fie unul de top. Totusi - cine doreste sa faca o afacere din evenimente de amploare, isi va respecta atat clientii cat si angajatii, pentru ca cei din urma sa fie multumiti si pentru ca totul sa iasa bine in final. Un lucru il uita insa multi patroni si anume faptul ca un angajat multumit - da randament mai mare la locul de munca si astfel si clientul pleaca mai multumit pentru ca este tratat cum trebuie si cu voie buna.

Cum alegem un restaurant pentru evenimente? In primul rand daca evenimentul este unul de amploare cu un numar considerabil de invitati, trebuie sa ne orientam catre restaurante gen ballroom Bucuresti, care de regula au capacitatea foarte mare. Salile imense insa creeaza un disconfort si anume cel de sunet, prin urmare trebuie sa apelam si la o firma care sa se ocupe de sonorizare, dar aceasta nu intra in selectia restaurantului. Un alt criteriu dupa care alegem restaurantul este reprezentat de ringul de dans care trebuie sa fie suficient ca si marime pentru numarul de persoane, deoarece daca este prea mic - lumea va fi inghesuita, daca este prea mare atunci sala va parea pustie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu