Un click pe Folosit.com si ai la dispozitie zeci de anunturi

De cand mai tot romanul a avut acces la Internet, timpul petrecut on-line s-a marit de la cateva minute la cateva ore. In general, in afara de informare si entertainment, romanii prefera sa isi petreaca timpul liber cautand ce au nevoie pentru acasa, facand cumparaturi online de tot felul. Pentru ca suntem in plina criza economica, care continua deja de peste sase ani, puterea de cumparare a cetatenilor tarii a scazut de la o luna la alta, asa ca au fost obligati sa caute solutii de compromis.

O schimbare de paradigma interesanta s-a produs in domeniul anunturilor. Au aparut in ultimii ani foarte multe platforme integrate cu anunturi Bucuresti, pe care oamenii le folosesc sa isi vanda cam tot ce se poate vinde, dar e util altcuiva si inca merge. Ca urmare, romanii nu mai dau anunt la ziar si se indreapta spre mediul on-line, acolo unde anunturile sunt gratuite, se pot posta in cinci minute, arata mai bine decat cele „palide” din ziare si e mai simplu de vandut pentru ca sunt mai atractive pentru clienti. Oricare dintre anunturi bucuresti gasite pe un site de tip Folosit.com este insotit de poze la calitate foarte buna cu produsele asa cum sunt in realitate, exista date simplu de parcurs despre fiecare dintre obiectele scoase la vanzare, se specifica clar daca un produs este sau nu folosit, daca merge bine sau are anumite probleme. Negocierile e poarta direct cu vanzatorii, datele de contact pot fi si confidentiale, la fel cum poate fi si adresa si localizarea sa pe o harta interactiva. In plus, se pot afisa pe site oricate anunturi bucuresti care sunt automat adaugate in categoriile corecte. Asftel, se pot vinde obiecte de tot felul sau se pot promova servicii, chiar si animalele de companie au o categorie numai a lor, la fel si femeile si cei care adora moda.

Articolele de gradina, pentru casa, cele sportive, sunt de gasit tot pe asemenea site-uri, reperarea celor care va intereseaza facandu-se rapid, prin intermediul unei simple cautari dupa cuvinte cheie in motorul de cautare intern. Nu va ramane decat sa cautati produsul dorit si sa negociati pretul cu vanzatorul – de regula, pretul final de vanzare ajunge sa fie mai mic decat cel de pornire, afisat pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu