Probleme cu laptopul sau cu pc-ul?

Un calculator e la fel de firav ca un nou-nascut. Are nevoie mereu de ingrijirea cea mai buna, de cele mai bune tratamente si de cei mai buni oameni care sa ii satisfaca toate cerintele. Locul ideal unde calculatorul sau laptopul dvs. se vor simti rasfatate este service onlaptop Bucuresti. Aici, serviceul hardware si software este asigurat de o echipa de oameni pasionati, calificati si gata sa va repare orice probleme aveti la PC sau laptop.

In functie de ce se descopera la diagnosticare se pot configura programe, instala sisteme de operare si programe pentru indeplinirea diverselor sarcini, se poate oferi consultanta achizitii, se pot optimiza sistemele de operare care ruleaza deja pe calculatoare, se pot face chiar si devirusari profesionale. Pentru cei care folosesc un router, se poate configura foarte simplu, echipa service onlaptop avand la dispozitie toate instrumentele necesare unei configurari ca la carte. Pe partea de hardware se pot inlocui toate componentele defecte si se pot testa la final, se poate curata de praf tot interiorul laptopului, se pot face upgrade-uri la calculator. Daca este cazul, pasta termoconductoare este inlocuita si ea, se optimizeaza calculatorul prin defragmentare, se curata registrii si se optimizeaza secventa de boot. Daca se descopera defecte mai complexe se pot inlocui ecranele, se pot repara placile de baza prin rebailling, se poate inlocui tastarura sau touchpad-ul sau se poate devirusa complet calculatorul. De asemenea, se verifica fiecare piesa din sistem, se curata de praf si se refac legaturile si lipiturile defecte.

Avantajele oferite de service onlaptop tin de experienta echipei de profesionisti care se ocupa de calculatorul dvs., de posibilitatea de a veni acasa daca dvs. nu aveti timp, pentru a diagnostica si a ridica produsul pentru reparare. De asemenea, echipamentele folosite si solutiile software sunt de ultima generatie, asigurand astfel cele mai bune servicii de service pentru laptopul sau PC-ul dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu