Ce sa purtam ca sa fim la moda? Bijuterii din aur sau din argint?

Vesnica dilema a femeilor, alegerea dintre aur sau argint nu a fost niciodata mai grea ca astazi, o perioada in care exista atatea tipuri de aur si de argint, de diverse calitati, la diferite preturi. Desi nu se vor demoda niciodata, bijuteriile din aur si din argint se deosebesc prin insasi valoarea lor. Argintul are o valoare economica mai mica, iar aurul se cumpara cu bani grei. Totusi, argintul surclaseaza aurul in ochii doamnelor pentru ca e mai elegant si poate fi asortat mai usor.

Bijuteriile din argint au un stil aparte, imprima o anumita valoare celui care le poarta, in vreme ce bijuteriile din aur trimit cu gandul la opulenta, scoaterea in evidenta a puterii financiare. O varianta de compromis pe care o puteti gasi si la belatriz.ro, alaturi de variantele clasice este cea a aurului alb, care seamana mult din punct de vedere vizual cu argintul. Stralucirea argintului este rece, ceea ce o plaseaza dupa cea a aurului, asa ca e de preferat sa luati bijuterii din aur de pe belatriz.ro daca vreti sa fiti eleganta si sa dati impresia de persoana pentru care imaginea conteaza foarte mult.

Simbolizand puritate si intelepciune, argintul e mai simplu de gasit pe piata bijuteriilor autentice decat aurul, insa ambele metale sunt flexibile si maleabile, prelucrarea lor fiind usoara. Bijuteriile din argint se potrivesc indiferent de culoarea pielii, argintul se poate combina cu orice fel de pietre pretioase si se poate purta atat la tinute casual, cat si la cele office sau la rochii de seara foarte elegante.

Aurul, la randul sau, merge doar la evenimente cu pretentii, doar la tinute business, office, pretentioase, care tradeaza o personalitate puternica. Indiferent ce veti alege, depinde doar de gusturile dvs. si de modul in care vreti sa iesiti in evidenta, de personalitatea dvs. Ambele metale se potrivesc de minune unei femei frumoase si pot scoate din anonimat orice doamna sau domnisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu