Pensulele de machiaj – profi si precise

Majoritatea femeilor sunt obisnuite sa se ajute in aplicarea produselor de machiaj de aplicatoarele de fard care exista in trusele compacte de machiaj sau de aplicatoarele care se vand separat. Pentru multe dintre doamne acestea sunt singurele accesorii de make-up, si nici nu concep sa foloseasca pentru machiaj pensulele profesionale.

Vazute la televizor in demonstratiile de machiaj ale make-up artistilor, sau in reviste glossy, pensulele de machiaj pot parea uneori greu de folosit, mai ales daca ne-am obisnuit doar cu aplicatoare si consideram ca acestea sunt cele mai sigure moduri de a aplica produsele de machiaj. Cu toate acestea, adevarul este exact invers: cea mai sigura modalitate de a aplica produsele de make-up sunt pensulele de machiaj. Iata care ar trebui sa fie tipurile de pensule pe care ar trebuie sa le contina un set pensule machiaj basic, asa cum sunt cele disponibile la e-top-online.ro, si pe care oricare dintre noi ar trebui sa le avem in casa sau in trusa de machiaj - cu singura mentiune ca aceste pensule ar trebui sa fie din par natural, o conditie pentru un machiaj reusit, ingrijit si sigur.
 
Pensula pentru fond de ten – este prima si probabil cea mai importanta, insa necesita ceva experienta pentru ca aplicarea fondului de ten sa fie impecabila.
Pensula pentru pudra – mai usor de folosit si mai obisnuita femeilor, pentru ca se foloseste si pentru produse de machiaj ne-profesionale. Acest tip de pensula are capatul rotunjit, si peri foarte desi, ideala pentru aplicarea pudrei pulbere dar si a pudrei compacte.
Pensula pentru blush – mai mica decat pensula pentru pudra, dar cu perii la fel de desi.
Pensulele pentru fard de pleoape si pensulele pentru arcada sau pentru pliul pleoapei sunt si ele foarte importante, desi sunt cele mai evitate , considerandu-se ca nu sunt la fel de precise ca aplicatoarele de fard.
Pensula pentru buze – complet uitata de femei, aceasta pensula este mai utila decat pare, ea fiind de un real ajutor in dozarea rujului si ajustarea culorii.
Pensula unghiulara – folosita pentru sprancene sau pentru conturarea ochilor, dar si pentru estomparea liniei de dermatograf (spre exemplu in machiajul de tip smokey eyes).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu