Ce sa nu ratezi la Disneyland Paris

Nicio vacanta nu poate fi mai frumoasa, chiar si la varsta adolescentei sau chiar si pentru adulti, decat o vacanta la Disneyland Paris. Inca de la varsta copilariei, cand cei mici viseaza la o intalnire cu eroii preferati de la Clubul lui Mickey Mouse sau din celelalte desene animate sau filme create de legendarul Walt Disney, si pana la varstele cele mai mari, eroii Disney au fascinat in egala masura adulti, tineri si copii. Insa, la fel de adevarat este si ca o vacanta la Disneyland poate fi cu usurinta ratata fara un planning suficient de bun, astfel incat sa nu ratati cele mai interesante obiective de vazut la Disneyland Paris.

In planificare vacantei, un sprijin real se poate dovedi Aero Shuttle Paris Transfers, care nu numai ca poate aranja transferul de la Beauvais la Disneyland, altfel spus de la aeroportul pe care veti ateriza si pana la destinatia finala, dar care va poate ajuta si in planificarea excursiei, cu sfaturi si tips-uri esentiale. Insa, pentru a avea cateva puncte de la care sa porniti in planificarea excursiei iata la ce trebuie sa fiti atent.

In primul rand, nu uitati ca aveti de vizitat atat Parcul Disneyland cat si parcul Studiourile Disney, dar veti avea nevoie de cel putin trei zile pentru a va desfata la maximum si pentru a gusta din toate atractiile.

In al doilea rand, fiti siguri ca nu ratati tinuturile vrajite din Disneyland, dintre care Castelul Fantasyland (unde povestile lui Disney prind viata), este cel mai faimos si va va captiva cu siguranta.

Nu uitati nici de parade, de spectacole si de intalnirile cu personajele preferate, cu care va puteti fotografia pentru a avea amintiri de neuitat.
Nu in ultimul rand, retineti ca exista suficiente optiuni de cazare chiar in interiorul Disneyland Paris, asa ca discutia pe marginea planningului vacantei cu aeroshuttletransfers.ro nu ar trebui sa omita acest subiect, astfel incat sa fiti cat mai aproape de atractiile lumii Disney.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu