Care pudra de proteine ​​este cea mai buna pentru femei?

Daca se urmareste un antrenament de rutina regulat, s-ar putea lua in considerare adaugarea de praf de proteine ​​la dieta ca o inlocuire a meselor sau dupa un antrenament. Folosirea pudrei de proteine ​​ca inlocuitor de masa sau dupa un antrenament a fost demonstrata in a creste rezultatele si pierderea de grasime. Deci, care pudra de proteine ​​este cea mai buna pentru femei? Practic depinde de obiectivele de fitness si, de asemenea, de bugetul propriu.

Tipuri de pulberi de proteine
Proteine ​​din zer (inlocuitori de masa) - Pulberile de proteine ​​din zer vin in mai multe arome diferite si multe branduri diferite. Zerul este produs din proteina atunci cand laptele este separat pentru a face branza. Cea mai multa grasime merge la cas si branza si restul e reprezentat de proteine​​. Acesta este motivul pentru care proteinele ​​din zer sunt o alegere excelenta pentru femei. Acestea pot fi folosite oricand, ca o inlocuire a mesei, o gustare sau chiar ca un impuls suplimentar in dieta.
Izolatul de zer - Zerul izolat este o versiune purificata de proteine ​​din zer regulat. Izolatul proteic din zer este o alegere excelenta dupa un antrenament. Zerul izolat este o proteina rapid absorbita, ceea ce inseamna ca aminoacizii vor intra in muschi post-antrenament pentru a ajuta la a incepe procesul de reparare. Utilizarea zerului a fost demonstrate ca poate creste pierderea de grasime, mai ales atunci cand e utilizata dupa un antrenament de rezistenta. Acest tip de proteine este de obicei scazut in carbohidrati.

Caseina de proteine – Caseina ​​este o alegere buna ca inlocuire a unei mese sau inainte de culcare. Motivul pentru care este o alegere buna in aceste perioade incarcate este ca toata caseina este rupta incet de organism, ceea ce inseamna ca e un combustibil continuu bun pentru muschi. Acest lucru ajuta la a ii repara peste noapte sau a mentine hormonii in alerta prin intermediul ei pana a doua zi.
Alte tipuri de pulberi de proteine - Exista mai multe alte tipuri de pulberi de proteine, cum ar fi oua, soia si legume. Acestea sunt optiuni pentru cele intolerante la lactoza sau care sunt vegetariane sau vegane. Se recomanda sa se stea departe de soia, deoarece poate creste estrogenul, ceea ce este contra-productiv pentru pierderea de grasime.

Un alt mix bun de proteine ​​este cel bazat pe proteine ​​din zer. Se poate gasi la magazinele de suplimente locale; fara rBst si rBGH. Acesta este, de asemenea, fara gluten, soia si fara lactoza. In plus, o recomandare de mare pentru inlocuirea meselor este shake-ul de proteine  complet si sarac in carbohidrati, ceea ce va oferi senzatia de satietate. Acesta contine 25-30 de grame de proteine ​​si este umplut cu o cantitate mare de vitamine. Tot ce trebuie facut este sa se amestece o lingura de produs cu apa purificata sau orice tip de lapte, la alegere.

Indiferent de sex, prafurile de proteine ​​sunt esentiale in timpul sejurului, deoarece toata lumea are nevoie de proteine. Cand exercitiile devin grele, muschii ajung in stare avansata de catabolsim si va fi nevoie de proteine ​​pentru a ajuta la reconstruirea musculaturii deteriorate. Cu cat mai repede se face acest lucru, cu atat mai bine, motiv pentru care pudra de proteine ​​este ideala pentru atingerea obiectivelor de fitness. Avantajul pudrei proteice ​​este ca, daca nu este timp sau ocazia pentru a manca, o combinatie rapida de proteine ​​din lapte poate inlocui o mare din necesarul de proteine​​.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu