Idei moderne de mobilare a casei inainte de a o promova prin anunturi imobiliare

Atunci cand vrei sa promovezi imobilul pe piata de anunturi imobiliare vrei ca locuinta sa arate cat mai bine, atat in pozele atasate in anunt, cat si in realitate, la vizionari. Aspectul estetic este foarte important atunci cand inchiriezi locuinta, fiindca persoanele care cauta un imobil isi doresc sa locuiasca intr-un imobil modern si stilat.

Anunturile imobiliare de vanzare a caselor trebuie sa prezinte casa asa cum este ea, punand accentul pe curatenie, arhitectura si luminozitate. Mobila conteaza doar atunci cand imobilul se vinde mobilat, in caz contrar evita sa pozezi mobilele, ci camerele in ansamblu.

Cand pregatesti casa pentru a o promova prin anunturi imobiliare in vederea inchirierii, foloseste mai multe tipuri de mobila in decorarea acesteia, pentru un plus de stil. Combina o masa din lemn cu detalii sculptate atent cu o biblioteca in stil minimalist pentru un efect de exceptie.

Chiriasii sunt de obicei oameni tineri si foarte ocupati care nu isi permit sa piarda mult timp cu intretinerea curateniei, astfel ca absenta unui covor este un avantaj pe piata de anunturi imobiliare. Alege o gresie care imita natura pentru living si dormitoare, iar in bucatarie si baie opteaza pentru un model realizat din gresie uni de mai multe culori. Parchetul arata foarte bine, insa nu este tocmai alegerea perfecta pentru un apartament inchiriat, deoarece se deterioreaza usor.
Atunci cand intentionezi sa promovezi o locuinta de inchiriat prin anunturi imobiliare nu te teme sa alegi culori tari pentru vopsirea peretilor. Este adevarat ca tonurile puternice dau impresia de spatiu mic, insa sunt mai rezistente in fata murdariei. Alege un singur perete pe care sa il vopsesti intr-o culoare puternica precum rosu sau mov, iar pentru ceilalti pereti alege pasteluri derivate din culoarea respectiva. Nu evita rozul – mitul conform caruia rozul este pentru fete nu este adevarat in lumea decoratiunilor interioare.

Inainte de a inchiria locuinta ai grija sa folosesti cat mai multe mobile convertibile, deoarece chiriasii vor adora spiritul practic promovat in anunturile tale imobiliare. Un taburet-masuta de cafea, un fotoliu-pat ori un pat care ascunde spatiu pentru garderoba sunt adevarate bijuterii. Nu ezita sa le mentionezi in textul anuntului imobiliar.

Atunci cand mobilezi o locuinta in vederea inchirierii uita de gusturile tale personale si imagineaza-ti ca esti un chirias aflat in cautarea imobilului perfect. Decoreaza casa si formuleaza anunturile imobiliare adresandu-te direct tipologiei de client imaginate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu