Generarea de modele 3D in industria prototipurilor

Imprimarea 3D este o modalitate uimitoare de a face prototipuri. Daca nu stiti ce e o imprimanta 3D, ar trebui sa le folositi, deoarece acestea sunt o inventie care va avea un impact enorm in urmatorii ani. O imprimanta 3D poate lua desene si schite din calculator si face o replica fizica 3D folosind diverse materiale plastice si metale. Pentru a imprima 3D aveti nevoie sa fiti capabil sa proiectati inventia intr-un software care este compatibil cu imprimantele 3D. Sketch-up, software-ul despre care am vorbit mai devreme este compatibil, insa bazat pe inventia dvs poate doriti sa utilizati un alt software sau angaja un profesionist care detine o imprimanta 3D. Exista multe locuri pe web in care designerii vor face un prototip. Unele siteuri cu designeri cu experienta vor fi capabile de a face design-ul in functie de desene simple pe hartie. Altii vor dori sa il aveti deja proiectat si intr-un fisier de imprimanta 3D. In cele din urma, imprimantele 3D sunt unul dintre cele mai bune moduri de a face un prototip.

Urmatorul mod in care se poate face un prototip este prin utilizarea de componente ale produselor deja existente si vizitarea magazinelor de hardware locale. Acest lucru nu poate parea un mod foarte elegant de a proiecta ceva, dar este rentabil si o multime de inventii au fost facute in acest fel. Lucruri simple, cum ar fi tevi din plastic lemn si piese de metal pot fi puse impreuna si ajustate pentru a face inventia dvs. Evident, in cazul in care inventia dumneavoastra este complexa, ar trebui sa ramanem la metode mai avansate, cum ar fi imprimarea 3D.
Acestea sunt doar cateva dintre cele mai comune moduri de a face un prototip al inventiei dumneavoastra. Avand un prototip va va permite sa aratati, fie produsul dvs. pentru companiile care credeti ca vor fi interesate de acordarea licentelor pentru aceasta, astfel incat sa poata crea si vinde produsul dvs. oferindu-va un venit considerabil cu care sa traiti fericit, sau pentru a va ajuta sa gasiti un producator care este capabil si de incredere si va proiecta inventia dvs.

Crearea unui prototip pentru inventia dvs este esentiala pentru succesul final. Exista mai multe optiuni de a merge catre acest scop, fiecare avand propriile argumente pro si contra. Exista mai multi pasi pentru a inventa ceva corect. Aflati modul optim de a merge de la o idee si prototip la rafturi pentru comercializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu