Idei de design pentru invitatiile de nunta

Design-ul invitatiei de nunta devine din ce in ce mai important, pentru ca acesta “stabileste” prima impresie pe care oaspetii si-o vor face despre nunta voastra. Prin urmare, multe cupluri sunt tot mai nehotarate cu privire la alegerea design-ului perfect. In mod ideal, invitatii vor pastra invitatia ca pe un suvenir, motiv pentru care detaliile importante nu trebuie sa fie omise.

Asadar, daca nu ati hotarat inca cum trebuie sa arate invitatii nunta, urmatoarele modele ar trebui sa va dea cateva idei referitoare la design-ul acestora:

1. Invitatii de nunta in stil Art Deco
Modelele Art Deco din anii 1920 si 1930 sunt foarte la moda in lumea papetariei de nunta, iar daca sunteti in cautare de idei pentru a se potrivi unui buget restrans, acestea ar putea fi ideale si pentru voi. Modelele in stil Art Deco pot fi imprimate doar cu cerneala neagra - care este mai ieftina decat imprimarea in culori - pe hartie metalica sau hartie de culoare perlata.

2. Modele florale ca in anii ‘70
Modelele florale simple, luminoase sunt din ce in ce mai populare si dau un efect foarte curat si modern, mai ales atunci cand se utilizeaza culori indraznete. La fel de bine, modelele in stil chinezesc care incorporeaza florile de cires sunt, de asemenea, eficiente.

3. Invitatii de nunta inspirate din cultura
Patrimoniul si mediul etnic reprezinta o ocazie minunata pentru a incepe cautarea de idei pentru invitatiile de nunta. Multe cupluri sunt pasionate de simboluri, motive sau teme care reflecta parte din istoria lor. De ce nu incercati si voi?

4. Invitatii de nunta colorate
Atunci cand cuplurile sunt in cautare de idei pentru invitatiile de nunta, folosesc de multe ori aceeasi culoare ca si rochiile domnisoarelor de onoare sau a florilor, iar acest lucru poate fi foarte eficient.

5. Stiluri Silhouette
Una dintre cele mai populare modele de invitatie de nunta este o silueta de culoare indrazneata pe un fundal luminos. O silueta de cuplu proaspat casatoriti functioneaza foarte bine, dar exista si multe alte posibilitati, o alegere foarte la moda fiind fluturii sau florile. Orice lucru care are o silueta distincta si completeaza tema nuntii voastre este bine venit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu