Jucarii de plus pentru copii

Multi oameni considera jucariile de plus grozave pentru copii lor. Plusul este un material moale pe care copiii il iubesc foarte mult si multe din jucariile de plus sunt atat de adorabile incat nu le poti rezista.

Jucariile din plus sunt cele mai bune pentru copii?

Jucarii din plus sunt foarte populare in zilele noastre. Copiii iubesc aceste jucarii, deoarece acestea sunt moi si minunate la atingere. Nimeni nu poate nega acest lucru, insa este bine de stiut ca jucariile din plus pot reprezenta o amenintare pentru sanatatea unui copil sub 3 ani. Desi producatorii le realizeaza din blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila, ele sunt recomandate copiilor de peste 3 ani.

Jucariile din plus pot fi periculoase pentru sanatatea copilului dumneavoastra pentru ca absorb praful, mediul ideal pentru dezvoltarea unor insecte microscopice. Aceste insecte pot produce, printre altele, bronsita, astm, alergie.

Cum sa va asigurati ca o jucarie de plus este potrivita pentru copilul dvs?

Joaca cu jucarii de plus este una din marile bucurii ale copiilor, dar nu uitati ca este nevoie de supravegherea unui adult, astfel incat copilul sa nu puna jucaria in gura. O modalitate de a evita orice accident este de a curata periodic jucariile si de a le pastra intr-un loc fara praf.

Rolul educational al jucariilor de plus

Jucariile din plus au, pe langa rolul lor clar de divertisment, si un rol educational. Acestea ii pot  motiva pe cei mici sa vorbeasca primele lor cuvinte, sa consolideze si sa incurajeze comportamentul cognitiv, creativitatea. Jucariile din plus pot stimula dezvoltarea generala a abilitatilor fizice si psihice ale copilului. Aceasta abordare timpurie il ajuta pe copil foarte mult mai tarziu in viata. Acesti  „prietenii dragalasi” ajuta la dezvoltarea copilului mai ales atunci cand prezenta fratilor sau a prietenilor reali lipseste. 

Daca si copilului tau ii plac jucariile din plus, asigura-te de calitatea acestora. Nu achizitiona jucarii din plus decat din magazinele specializate, pentru a avea certitudinea calitatii. Chiar daca pretul unei jucarii din plus este mai mare in magazinele specializate, nu ezita sa cumperi jucariile dorite de aici. Verifica eticheta pentru a te asigura ca materialul din care este confectionata jucaria nu este toxic sau periculos pentru sanatatea copilului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu