Prea putin feminina

O fata de opt ani pe nume Sunnie, din orasul Lynchburg, Virginia, a fost exmatriculata dintr-o scoala particulara. Motivul este stupefiant pentru majoritatea oamenilor. Vina elevei este ca nu era destul de feminia.
Fetei nu ii plac papusile Barbie, ci masinutele. De asemenea, ea practica mult sport si ii place sa fie tunsa scurt, sa colectioneze mingi de basebal si alte lucruri pe care baietii le fac. Sunnie a fost propusa spre exmatriculare din cauza comportamentului ei deloc feminin.

Bunica ei, care ii este tutore legal, a inscris-o pe micuta la o scoala crestina si mare i-a fost mirarea cand a primit o scrisoare care suna astfel:
,,probabil stiti ca Scoala Crestina Timberlake este o institutie religioasa, care se ghideaza dupa Biblie si care educa copiii intr-un mediu crestin. […] Suntem de parere ca, in situatia in care Sunnie si familia sa nu inteleg ca Dumnezeu a creat-o femeie si ca imbracamintea si comportamentul ei trebuie sa urmeze indeaproape identitatea data de Dumnezeu, TSC nu este locul potrivit pentru ca ea sa isi continue educatia”

Bunica fetei spune ca Sunnie este constienta de faptul ca este fata, dar ei ii plac toate jucariile, si pentru fete, dar si pentru baieti. Tutorele adauga ca micuta plange in fiecare dimineata pentru ca ii este dor de vechii prieteni. Momentan Sunnie invata la o scoala publica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu