Pantofii must have pentru domni

E drept ca barbatii – in majoritatea lor – nu sunt atat de pasionati de fashion si de cumparaturi pe cat sunt femeile, insa chiar si asa exista reguli de care oricare dintre reprezentantii sexului tare ar trebui sa tina cont pentru a evita catastrofele stilistice.

Principala regula in ceea ce priveste imbracamintea si incaltaminte barbati este adaptarea intotdeauna la contextul in care se afla, fie ca este vorba despre birou sau despre o iesire in week-end la munte sau chiar la un eveniment sportiv. Vestimentatia barbatilor este supusa aceleiasi reguli de aur de la care nu se abat nici femeile si anume aceea ca nu purtam costum si pantofi la meciuri de fotbal sau la raliuri automobilistice, asa cum nu purtam trening sau pantofi sport la o intalnire sau la un spectacol sau concert. Iar daca tot aminteam de incaltaminte barbati, iata care sunt cele cateva perechi de pantofi pe care orice barbat activ ar trebui sa le aiba in garderoba, mai ales daca este si genul om de afaceri, dar si genul care adora activitatile sportive sau adrenalina in timpul liber. O pereche de pantofi maro, pentru ca in ciuda conceptiilor generale este pantoful cel mai usor de asortat atat la costm cat si la  tinuta casual (cu jeans, de pilda), o pereche de mocasini pentru tinutele comode, relaxate, mai ales vara (sunt in continuare in tendinte si mai ales daca sunt din piele intoarsa vor atrage atentia intotdeauna), de asemenea nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba barbateasca o pereche de incaltaminte barbati sport, mai ales daca barbatul respectiv merge la sala sau joaca ocazinal fotbal sau baschet alaturi de prieteni.

Iar pentru barbatii care adora competitiile automobilistice sau sunt pasionati de condus si de viteza si nu ezita sa faca din asta un sport in timpul liber, sunt un must have si pantofii conceputi special pentru condus, de la grandprix-originals.ro, care departe de a fi doar practici, imbina perfect aerul vintage cu elementele moderne si cool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu