Importanta filtrelor de apa

Nu sunt putini cei care locuiesc intr-un mediu destul de poluat sau cu o sursa de apa nu tocmai potrivita organismului si au nevoie de filtre apa, chiar daca ei nu isi dau seama. O vorba din popor spune ca suntem ceea ce mancam si desigur putem afirma si ca suntem ceea ce bem.

Apa proaspata si curata ofera sanatate si stralucire in esenta  fiecarei persoane care o consuma, apa fiind in cele din urma esenta vietii, si ea trebuie consumata in stare cat mai buna. Se spune ca putem rezista mult si bine fara mancare, insa fara apa avem zilele numarate, asadar nu mai avem nevoie de motive sa credem ca apa este intr-adevar vitala vietii pe pamant, atat noua oamenilor, cat si animalelor sau plantelor. Cum este insa mai convenabil pentru oameni? Sa monteze filtre apa individuale? Sa opteze pentru filtre apa comune, deci pentru un cartier intreg? Care sunt cele mai bune si cele mai sigure filtre este destul de greu de analizat, deoarece fiecare au plusuri si minusuri. Tot ce putem zice insa este ca filtrele de apa ne ajuta foarte mult mai ales atunci cand sursa noastra de apa este o sursa de apa statatoare.

Apa - oricat ar fi ea de limpede, lasata la decantat (chiar si cea pe care deja o primim de la chiuveta prin tevi de alimentare comune, presupune foarte multe impuritati, sedimente), se poate observa cum se aduna pe fundul sticlei sau a vasului in care o lasam extrem de multe bacterii mici, aproape invizibile care dau apei un aspect tulbure. Este bine sa aveti filtre apa la fiecare robinet si sa aveti si unul comun pe bloc sau pe etaj, deoarece astfel veti fi siguri ca nici dvs si nici familia dvs nu va consuma o apa plina de depuneri acumulate prin mijlocul de transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu