6 reguli generale de conduita la nunta

Nunta este, probabil, cel mai important eveniment din viata celor doi indragostiti. Atunci cand participati la un asemenea eveniment este important sa aveti cunostinta si sa respectati cateva reguli de buna purtare. Comportamentul invitatilor poate decide, de cele mai multe ori, bunul mers al evenimentelor la o nunta. Asadar, respectati urmatoarele 6 reguli de conduita atunci cand mergeti la o nunta si cu siguranta veti castiga simpatia mirilor.

Nu intarziati. Atunci cand primiti invitatia la nunta aveti la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a evita sa intarziati. Este mai bine sa ajungeti mai devreme, decat sa ajungeti prea tarziu si sa deranjati evenimentul.

Nu va imbracati in alb. Acest lucru poate starni controverse si discutii, iar acest lucru este de evitat. Este cunoscut faptul ca la o nunta, mireasa este singura care poate imbraca rochia alba. Este momentul ei special si trebuie sa il respectati ca atare.

Inchideti-va telefonul mobil sau opriti soneria acestuia in timpul ceremoniilor. Este deranjant atunci cand distrageti atentia de la cel mai important moment al zilei. Toate privirile care se vor atinti asupra dumneavoastra cu siguranta nu vor exprima simpatie.

Nu vorbiti in timpul ceremoniilor. La fel de neplacut ca atunci cand va suna telefonul in timpul ceremoniei este si sa deranjati prin vorba. La petrecere veti avea ocazia sa vorbiti in voie.

Aseazati-va acolo unde va indica organizatorii, in cazul in care nu exista cartonase cu nume pe mese. Nu in toate zonele tarii si nu toate restaurantele au obiceiul de a plasa cartonase cu nume. Exista restaurante nunti unde asezarea la mese se face in functie de preferintele invitatilor.

Nu refuza sa faci poze cu mirii. Este nepoliticos. In plus, atat voi, cat si mirii veti avea o amintire palpabila a evenimentului atat de important in viata mirilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu