De ce sa oferim cosuri cadou

De ce sa oferim cosuri cadou? Este o intrebare buna insa oarecum retorica deoarece e clar ca trebuie sa oferim ca sa primim, desi motivul pentru care e frumos sa facem daruri nu trebuie sa fie acesta in primul rand ci simpla nevoie de a darui, de a face pe cineva fericit.

Fie ca unii aleg sa ofere cosuri cadou de Paste - partenerilor de afaceri pentru a-si consolida relatiile, ori pentru a lega altele noi, fie ca unii ofera colegilor de la locul de munca cu care se inteleg mai bine, sefilor pe care ii apreciaza ori dimpotriva sefii ofera angajatilor care si-au facut bine treaba, cert este ca aceste atentii parca si schimba lumea cu totul in mai bine. E atat de simplu sa pui un zambet pe fata cuiva si sa obtii un multumesc, cu cosuri cadou incat vei fi uimit cat de multe poti castiga cu un simplu si firesc gest. Ce poate sa contina un cos cadou pentru cineva drag? Aici puteti sa va lasati imaginatia sa lucreze deoarece aveti la dispozitie atat cosuri cadou gata facute pe care le puteti comanda de exemplu de pe officegifts.ro sau puteti chiar dvs sa le faceti singuri cu diverse produse achizitionate separat. Aici aveti ca exemplu: cozonaci mici, panetone cu arome rafinate, iepurasi de ciocolata, oua de Paste de ciocolata imbracate in diverse nuante sau ambalate stralucitor.

Cadourile de Paste mai pot sa continua chiar si fructe confiate, praline, trufe si multe alte ducliuri care stiti ca sunt preferate de persoanele in cauza. Cu vinurile insa trebuie sa fiti prudenti deoarece un vin sec nu se ofera niciodata unei femei, el avand conotatii specifice, iar un vin dulce nu se ofera niciodata unui barbat, din aceleasi motive. Totusi sunt barbati care prefera vinurile dulci sau demidulci cat si femei care poftesc vinuri seci.

Un comentariu:

  1. Dacă doriţi să faceţi o surpriză plăcută colaboratorilor de afaceri, partenerilor, angajaţilor sau unor persoane apropiate, firma noastră vă oferă produse unicat care vor satisface cele mai exigente gusturi.
    Vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de coşuri cadou adaptate bugetului dvs, o varietate de produse de calitate din care să alegeţi, ambalate cu grijă şi bun gust.
    Mai multe detalii pe http://www.cosuricorporate.ro

    RăspundețiȘtergere