De la tristete la bucurie

Claudia Ciotlaus are un talent uimitor si mai putin comun. In primul rand este foarte priceputa la desen si, daca initial panza arata o fata trista, cu doar cateva miscari ale pensulei, tanara a trasformat-o in una fericita. Claudia Ciotlaus afirma ca aceasta tehnica se numeste ,,portretul psihologic”.

Fata a fost la show-ul,,Romanii au talent”, unde a avut ocazia sa arate intregii tari, si nu numai, ca un desen trist poate sa devina de fapt un desen vesel. Acesta a reusit sa ii dea fetei un zambet in loc de tristete in doar cateva minute. Toata lumea a apreciat-o si au ramas uimiti de ceea ce a putut face.
Andra i-a marturisit ca admira foarte mult talentul ei si ceea ce a realizat. Pe de alta parte, temutul Mihai Petre a afirmat ca s-a ,, identificat in povestea asta, sunt exact starile prin care trec in emisiune”. Dupa asemenea comentarii din partea juratilor, este clar ca tanara a putut pleca feticita acasa, deoarece a primit cei trei de ,,DA”.

La final, Claudia a declarat ca ea a vrut sa transmita ceva prin ceea ce a facut, mai exact identificarea noastra cu desenul. Ea este multumita pentru ca si-a atins scopul si pentru ca a trecut in etapa urmatoare.
Tanara deseneaza de cand era mica, dar pentru un timp a renuntat la desen, crezand ca psihologia este chemarea ei. Pe parcurs insa, si-a dat seama ca desenul inseamna mult mai mult pentru ea asa ca a renuntat la psihologie si s-a reintors in domeniul artei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu