Ceasul ca simbol al statutului

Care sunt cele mai potrivite ceasuri pentru doamne, in conditiile in care orice telefon, orice device portabil si orice computer indica si ora? Mai este oare cazul sa investim in ceasuri de calitate sau nu se mai justifica astfel de cheltuieli? Sunt doar cateva dintre intrebarile celor care nu au inteles ca ceasul, dincolo de latura sa practica, este mai degraba un accesoriu dar si un simbol pentru statutul social al unei femei.

Orice eveniment important, fie ca este vorba despre o sedinta de nivel inalt la birou, despre un cocktail sau despre o petrecere cu staif, reuneste femei importante, femei elegante care au ca accesorii nelipsite ceasuri dama originale. Este o investitie atat in calitate, cat si in stil, iar ceasul este purtat astazi ca un statement, mai degraba decat ca un accesoriu cu o utilitate practica.

Ceasurile brandurilor renumite sunt astazi, la fel ca aurul, platina si pietrele pretioase, investitii pentru viitor, pentru ca brandurile adevarate inseamna calitate dar si rezistenta in timp. Iar la secundar.ro puteti gasi o oferta incredibila de ceasuri ale celor mai renumite branduri de ceasuri de dama, la preturi foarte bune si cu o calitate si autenticitate garantata.

Domnele dispuse sa investeasca in calitate ar trebui sa caute ceasuri care sunt din punct de vedere al aspectului pe gustul lor, astfel incat sa le poata purta cu placere si acum si peste cativa ani. In al doilea rand, ceasul ar trebui ales in functie de activitatile si stilul de viata al unei femei: daca este vorba despre cineva care are de stat in apa foarte mult (de exemplu un instructor de inot) sau cineva care lucreaza intr-un mediu unde intra permanent in contact cu apa, atunci ar trebui sa caute un ceas rezistent la apa. Pe de alta parte, o femeie sportiva ar trebui sa caute un gen de ceas care sa i se potriveasca stilului vestimentar si activitatilor zilnice. O femeie de afaceri poate opta pentru ceasuri elegante, clasice, sau pentru ceasuri moderne,cata vreme ele sunt de calitate si autentice.

Atentie si la culoarea ceasului, daca alegeti unul cu curea metalica, caci regula generala este ca bijuteriile metalice ar trebui asortate la ceas, asadar nu optati pentru o un ceas cu curea argintie daca purtati de obicei bijuterii din aur si invers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu