Mereu la moda

,,Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa particip la prezentarea colectiei limitate H&M Studio in Paris. H&M este un brand extraordinar, este accesibil, usor de purtat si in tendinte”, a declarat Miranda Kerr.

La Paris a avut loc o prezentare de moda, unde H&M si-a prezentat colectia pentru sezonul toamna – iarna / 2014 – 2015. Modele precum Andreea Diaconu, Izabel Goulart, Joan Smalls au prezentat tinutele care vor fi in tendinte in sezonul urmator. In perioada rece se va imbina stilul feminin cu cel masculin; se vor imbina rochii de tip furou cu blazere barbatesti, topuri drapate cu jachete de motociclist. Materialele vor fi din casmir, catifea sau chiar matase satinata, iar textura va fi data de blana artificiala si de detalii brodate. Noul nume al colectiei din sezonul toamna – iarna este H&M Studio.

Mi-a placut modul in care se imbina stilul feminin cu cel masculine, ca inspiratie a acestei colectii de toamna H&M Studio. Rochiile tip furou si topurile drapate sunt noile piese de baza, mai ales atunci cand sunt purtate cu blazer si jachete de motociclist. Ideea colectiei este de a prelua spiritual parizian si de a-l raspandi in intreaga lume”, a declarat Ann-Sofie Johansson. Colectia va fi disponibila in magazinele din intreaga lume in aproximativ 250 dintre acestea, dar si noile locatii, incepand cu data de 4 Septembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu