Ce este torser si cum ajuta el

Torser este vazut asemeni unui scut de energie, asa cum si sloganul de publicitate o spune - Energy Shield, el fiind un dispozitiv foarte util ajutand organismul sa fie protejat impotriva eventualelor radiatii puternice cat si impotriva radiatiilor electromagnetice. 

Acest dispozitiv nu numai ca protejeaza organismul insa ii ofera si un echilibru, o armonie bioenergetica, ocupand locul intai in topul dispozitivelor de tip portal. El ofera o protectie de natura bioinformationala, care are un grad ridicat de complexitate la radiatiile de natura electromagnetica, de natura geopatogena cat si psihotonice. In ciuda faptului ca are un pret destul de ridicat si nu putem spune ca este accesibil tuturor, Torser isi merita toti banii. Aparatul este facut in baza unor tehnologii care functioneaza pe principiul “incarcare in timp de torsiune”, iar daca va ganditi sa faceti o astfel de investitie, trebuie sa stiti din timp ca va merita toti banii, avand in vedere ca el rezista pana la opt ani. Pretul pentru un astfel de dispozitiv este de 240 de euro, este un pret fix iar el se va calcula la cursul BNR al zilei in care se comanda, pentru a putea plati in lei la primire. Plata se va face in momentul in care e primit coletul, deci nu inainte, colet ce va fi livrat printr-un curier rapid fara alte taxe suplimentare. 

Acest aparat ajuta foarte mult si la ameliorarea eventualelor afectiuni de care suferinzi, Torser oferind o raza de actiune de pana la 2.5 metri. Nu este necesar sa il tineti la o anumita alimentare pentru ca el sa functioneze. Torser este un aparat incredibil de generatie noua care va prezenta chiar minuni asupra sanatatii dvs, trebuie doar sa alegeti sa il utilizati, avand ca urmare armonizarea campului informational, cat si a campului fizic dar si a celui energetic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu