Cel mai ieftin RCA acasa in 24 de ore

Parcul auto din Romania este unul in continua crestere, chiar si cu criza economica pe care o traversam. Vanzarile masinilor, desi nu vorbim neaparat despre segmentul premium, ci mai degraba despre masini cu cost mediu, nu au inregistrat scaderi, ci dimpotriva, de la an la an vanzarile inregistreaza cresteri. Ceea ce inseamna ca tot mai multi romani devin posesori de autovehicule pentru care trebuie obligatoriu sa plateasca o polita RCA. 

Asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto este cea care va asigura intotdeauna un conducator auto ca atunci cand un accident se va produce din vina sa, asiguratorul il va despagubi pe cel pagubit sau pe victima, in functie de gravitatea impactului. Tocmai pentru ca RCA-ul este o asigurare obligatorie, exista pe piata foarte multe oferte pentru polite RCA, din care orice sofer o poate alege pe cea mai convenabila, iar cand vine vorba despre convenabil ceea ce dicteaza pe piata asigurarilor este pretul. Fara sa mai fie nevoie sa stati la cozi sau sa cautati cateva zile pana cand credeti ca ati gasit oferta cea mai buna, la Romasig.ro veti gasi fara indoiala cel mai ieftin RCA existent pe piata. Si asta pentru ca la Romasig veti putea consulta toate ofertele existente, veti putea calcula cu ajutorul unui calculator existent pe  site cat anume va costa polita si veti obtine in timp real tarife pentru politele RCA direct de la societatile de asigurare. Nimic mai simplu: cu doar cateva click-uri, cateva date despre sofer si despre autoturismul pentru care se doreste a se incheia polita RCA, puteti obtine o polita, pe care nici macar nu este nevoie sa o platiti pe loc. 

Romasig.ro accepta plata prin transfer bancar, plata online, cu cardul, dar si plata ramburs, la livrarea politei prin curier. De asemenea, indiferent pentru ce tip de plata optati, veti putea avea polita acasa, gratuit in doar 24 de ore.

Un comentariu: