Solutii pentru reamenajarea locuintelor

In general, vopseaua in culori puternice si calde, cum ar fi rosu, portocaliu si galben are tendinta de a apropia peretii si a face o camera sa para mult mai confortabila. Aceste culori sunt cunoscute in industria decorativa sub denumirea generica de culori de apropiere, deoarece acestea tind sa sara primele in ochi atunci cand intrati intr-o incapere. In schimb, unele culori dau senzatia de indepartare, precum albastru, verde si violet si au tendinta de a face spatiile interioare sa para mai mari. 

Acestea nu sunt niste reguli greu de invatat si, cu toate acestea, aplicarea unor culori puternice, cum ar fi albastrul regal, vor face peretii sa para dominanti si vor accentua apropierea acestora. Camerele mici sunt cel mai indicate sa para mai mari prin vopsirea sau zugravirea cu alb sau o culoare neutra deschisa. In plus, schemele de culori monocromatice vor mari aspectul unei camere, in timp ce culorile contrastante pot face camerele mai dinamice, dar mai mici. Acest gen de tehnici estetice se pot dovedi extrem de utile, mai ales in apartamentele mai putin spatioase.
 
In ziua de azi, exista mai multe instrumente disponibile pe piata decorativa pentru a ajuta consumatorii in alegerea culoarea vopselei, unul dintre acestea fiind paletele de culori. Aceste palete au fost supuse unor transformari importante in ultimii ani, astfel ca majoritatea dintre ele sunt acum mult mai mari si, prin urmare, mult mai utile, atat pentru clienti cat si pentru specialisti. De asemenea, odata cu cresterea lor in marime, unele palete ofera si alte functii, de asemenea. De exemplu, paletele de culori supradimensionate, ofera o caracteristica care va permit sa incercati diferitele culori si combinatii pe suprafata lor inainte de aplicare. Pur si simplu, amestecati doua sau mai multe culori in diferite proportii, pana obtineti exact nuanta pe care v-o doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu