City break romanesc - calatoreste in fiecare weekend

City break este o expresie folosita adesea pentru a desemna o vacanta scurta (2-4 zile) petrecuta intr-un anumit oras - de regula, un oras cu obiective turistice importante sau cu o istorie impresionanta. Desi aceste pachete turistice vizeaza marile capitale ale Europei, conceptul a devenit cunoscut si in Romania. Poti gasi usor oferte de cazare ieftina Sinaia, Predeal, Brasov sau Busteni, fara a fi nevoie sa pierzi timpul calatorind. Acest lucru il poti face prin intermediul site-ului TuristRomania.ro. City break nu este o vacanta foarte lunga, asa ca ar fi bine sa iei in considerare si un plan de calatorie, astfel incat sa te poti bucura cat mai mult de ea. Prin urmare, este important sa stii ce presupune acest pachet promotional:

Avantaje
  • Acest tip de vacanta este perfect pentru un weekend departe de casa si de stresul din viata de zi cu zi;
  • Poti vedea un loc necunoscut. Chiar daca nu ai timp pentru a vedea toate locurile si atractiile turistice importante, exista o multime de timp pentru a vedea cele mai bune destinatii si de a intalni oameni noi;
  • Aceasta este o optiune foarte buna pentru cei care nu au bani pentru o vacanta lunga sau nu au timp pentru concediu;
  • Bagajele sunt mai putine decat atunci cand te duci intr-o vacanta mai lunga. Acum poti sa faci mai multe cumparaturi.

Dezavantaje
  • City break poate fi un lucru obositor pentru weekend, mai ales daca ai nevoie de odihna. Pentru ca vrei sa te distrezi si sa explorezi cat mai multe obiective turistice locale, te vei simti obosit atunci cand te intorci acasa.
  • De cele mai multe ori, city break implica explorarea orasului pe timp de zi si de noapte, in cautare de oferte si divertisment (acest lucru inseamna ca vei reveni acasa destul de “ravasit”)
  • Ai nevoie de o lista de prioritati pentru a putea vizita toate obiectivele turistice sau locurile care te intereseaza. Pentru ca sunt atat de multe, este imposibil sa le acoperi pe toate intr-un weekend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu