Avantajele si dezavantajele oferite de serviciile de inchirieri masini de lux

Inchirieri masini de lux este raspunsul daca vrei sa ai parte de o experienta inedita la o ocazie speciala. In definitiv, nu toti avem sansa sa fim posesorii unui Lamborghini Lagardo, sau a oricarei alte masini exotice, dar o putem inchiria la un pret mult mai mic decat valoarea lor pe piata.
Exista atat avantaje cat si dezavantaje atunci cand vrei sa apelezi la o companie de inchirieri masini de lux.

O experienta inedita
Sofarea unei masini de lux este o experienta inedita si vine cu beneficiul de a plati pana la 1000 de euro pentru a beneficia de o masina al carei pret poate ajunge si pana la 500.000 de euro. Majoritatea companiilor care inchiriaza masini de lux ofera clientilor un rezervor plin si nu le cer acestora sa faca plinul masinii atunci cand o predau.

Senzatia de a te afla la volanul acestor masini este unica si merita efortul atunci cand vrei sa vezi orasul din alta perspectiva de ziua ta sau cu ocazia nuntii ori botezului. Daca vrei sa ii faci o supriza memorabila cuiva drag poti apela la serviciile de inchirieri masini de lux pentru a-i oferi un cadou inedit.

Soferi de lux sau accident de lux?
Totusi, inchirierea unei masini de lux are si dezavantaje, unul dintre acestea fiind chiar sofatul masinii in cauza. Un Rolls Royce sau un Ferrari au performante tehnice de top si dispun de un numar periculos de mare de cai putere sub capota, care devin o arma letala in mainile unui sofer neexperimentat sau imprudent. Simplul sistem de rotatie in arc de cerc al rotilor te poate face sa rastorni masina pe loc. Unele companii de inchirieri masini de lux ofera un training fulger pentru clienti tocmai pentru a se asigura ca atat masina cat si clientul vor fi in siguranta.

Datorita costului mare de achizitionare si intretinere unei astfel de masini, companiile de tip rent a car pot cere o asigurare mai costisitoare pentru masina. Publicul tinta al acestor servicii sunt barbatii tineri, din categoria de varsta 20-30 de ani, care pot fi tentati sa se poarte mai agresiv atunci cand sunt la volanul unei masini puternice, fapt ce creste riscul unui accident. Iar atunci cand te intorci cu un Bentley zgariat, companiile de inchirieri masini de lux nu sunt deloc dispuse sa suporte daunele.

Inchirierea unei masini de lux este un moft care merita toti banii atunci cand vrei sa ai parte de cateva clipe unice si sa “gusti” din stilul de viata al multi-milionarilor lumii. Evenimentul va capata o importanta si mai mare daca este legat de o nunta sau o aniversare.


4 comentarii:

  1. Sunt multe persoane care inchiriaza masini de luc pentru evenimente speciale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe persoane care inchiriaza masini de luc pentru evenimente speciale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mai multe firme de rent a car sunt in bucuresti. Eu am folosit serviciile unei agentii de rent a car Bucuresti insa in loc sa primesc masina solicitata, m-am trezit cu un alt model.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele mai multe firme de rent a car sunt in bucuresti. Eu am folosit serviciile unei agentii de rent a car Bucuresti insa in loc sa primesc masina solicitata, m-am trezit cu un alt model.

    RăspundețiȘtergere