Cum sa porti corect bijuteriile in functie de vestimentatie si look?

Bijuteriile sunt destul de pretentioase si sunt si foarte fine asa ca trebuie sa le acordati o atentie sporita. Accesorizarea bijuterii belatriz.ro trebuie facuta cu mult cap si tinand cont de niste reguli ale modei si ale stilului. Conteaza mult si din ce material sunt facute hainele pe care le purtati. Puloverele confectionate din lana pot fi cosmarul dvs. pentru ca se agata de bijuteriile in relief-daca aveti prea multe kilograme in plus si niste forme pronuntate ar fi bine sa renuntati la accesorii.

Persoanele care au parul castaniu, cu reflexii aurii, tenut aramiu si bronz, ochii verzi sau albastri au nevoie de bijuterii belatriz.ro din aur galben, ca sa scoata in evidenta parul si pielea. Ca pietre pretioase merg de minune turcoazul, ametistul si safirul, cromatica trebuie sa fie calda, pastelata, fara culori precum negru sau alb, bordo. Din contra, pentru parul blond, ten deschis si ochi albastri sau verzi se potrivesc foarte bine bijuterii belatriz.ro din aur si argint, cu diamante si rubine, neaparat. In acest caz, culorile hainelor sunt luminoase, doar culori precum rosu sau galben, fara oranj. Parul care e castaniu spre roscat si ochii verzi sau caprui se asorteaza corect cu bijuterii din aur galben sau roz, cu pietre pretioase de culoare coral. Parul inchis la culoare merge asortat cu bijuterii din aur alb, argint dar si diamente si rubine. Daca sunteti indragostite de coliere, atunci trebuie sa stiti ca se potrivesc cu diverse corsaje, cu cercei micuti, fini, cu cele cu pandantiv si lungi.

Bratarile mai subtiri le puteti combina inspirat cu un top cu maneci evazate. Pentru bluzele mulate merg bratarile late, care sa scoata in evidenta bratele, cerceii tip creole trebuie sa fie din aur galben sau alb, iar cei mai sofisticati nu se poarta alaturi de un colier. In sfarsit, brosele se pot asorta cu o vesta sau pulovere, agatandu-se doar de materiale mai groase-la pardesiu merge asortata o brosa din aur sau din argint, vintage.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu