Sfaturi despre inchirierea masinilor in Bucuresti

Firmele care inchiriaza masini au luat amploare si in Romania, mai ales in Bucuresti. Astfel, la ora actuala exista un numar mare de asociatii care se ocupa cu inchirieri de masini in Bucuresti, inca de la firme mici pana la unele mult mai mari si puternice pe piata economica. Totusi exista cateva aspecte ce trebuie luate in seama atunci cand se inchiriaza masini, deoarece nu totdeauna rezultatul este cel dorit. In primul rand, trebuie sa va asigurati ca firma este serioasa si nu doreste sa castige mai mult decat este normal de la dumneavostra, prezentandu-se cu masini murdare sau zgariate, sperand sa va poata invinui la returnarea autovehiculului. Totodata, autovehiculul se poate sa nu contina tot ce s-ar putea sa aiba nevoie, cum ar fi asigurarea, Casco, rovinieta, asigurarea unei asistente rutiere la ce ora si sa se predea masina cu plinul facut atat la primire cat si predare. In al doilea rand, trebuie sa fiti precauti la numarul de km pe care aveti dreptul sa ii faceti.

Firmele care inchiriaza masini au adesea un numar impus de km pe care clientul are voie sa ii efectueaza, astfel, daca acesta ii depaseste va trebui sa plateasca in plus pentru fiecare km in parte o suma, care in principiu se situeaza sub 0,5 euro. Cu toate acestea se poate sa existe si firme care nu impun aceasta regula. Sfaturi de luat in considerare inainte de a inchiria o masina Este bine sa verificati inainte firma de inchirieri masini pe care ati gasit-o, sa vedeti daca aceasta este serioasa, si sa ii cunoasteti regulile ca sa stiti daca sunt in masura cu asteptarile dumneavostra. Tot prin acest intermediu puteti verifica si daca aceasta firma dispune de modelul de masina pe cae vi-l doriti, in acest fel nu veti fi nevoiti sa optati pentru o alternativa. Puteti sa vedeti daca firma este noua pe piata sau veche. In cazul in care este noua pot fi avantaje. Avantajele constau in faptul ca vor dispune de modele noi si vor dori sa lase o impresie cat mai buna clientului. La o firma ce are vechime pe piata stiti la ce va puteti astepta in principal de la fostii clienti, deoarece multi dintre ei opteaza in a lasa un review sau testimonial despre acea firma. In acest fel puteti afla si niste pareri obiective despre firma la care doriti sa apelati.

Este recomandat sa verificati masina inainte de urca in ea, uitandu-va dupa zgarieturi sau avarii. Totodata trebuie sa stiti cum se numeste persoana din staff-ul firmei cu care discutati , pentru orice eventualitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu