Lucruri comune care sunt mult mai periculoase decat lucrurile de care ne temem

Scrisul indescrifrabil al medicilor te va omori mai rapid decat Ebola. Ebola e o boala terifianta. Agentul patogen ataca toate organele corpului si sistemele principale, crutand doar oasele si muschii. Colagenul e dizolvat, mobilitatea e zero. Pielea nu mai are nicio valoare si incep sangerarile spontane din fiecare por. Apoi apare sangele in voma si diaree puternica, si intr-un final si moartea. In 2014, patru americani au fost infectati cu Ebola desi s-au luat masuri nenumarate de protectie, filtre pe aeroport. Unul a murit dupa ce a vizitat Liberia, restul de trei si-au revenit dupa tratament. Totusi, mai degraba mori din cauza doctorilor care au un scris indescifrabil decat din cauza Ebola.

Anual peste 7.000 de decese din SUA se datoreaza medicilor care nu au fost buni la caligrafie. Ideea este ca scrisul indescifrabil poate duce la eliberarea de retete gresite, dozaj gresit. Bautura in exces la chefuri poate omori mai multi oameni decat orice combinatie de droguri. Trimiterea unui copil la facultate inseamna un chin continuu pentru parinti, mai ales ca nu au de unde sti ce face acolo. Daca pana la plecare la facultate copilul a fost tinut intr-o cutie de plexiglas, totul i s-a adus la nas, n-a pus mana sa faca nimic, nu a iesit la nicio petrecere, cand se va trezi singur la facultate va incepe sa experimenteze orice, inclusiv droguri si bautura din plin. 80.000 de americani mor anual din cauza bauturii in exces, impartirea lor pe sexe fiind egala. Intoxicarea cu alcool este la fel de periculoasa ca accidentele de masina si violenta la betie. Din cauza drogurilor au murit in 2011 doar 41.000 de americani, respectiv 44.00 in 2013.

Motivele au fost supradozele, droguri ilegale cu efecte foarte grave asupra organelor interne. Asa ca parintii ar trebui sa fie mai ingrijorati din cauza petrecerilor unde se bea pana se cade sub masa decat din cauza drogurilor fumate pe ascuns prin camere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu