Colagen & Acid Hialuronic, un tratament naturist ideal pentru piele si articulatii

Te simti bine in corpul tau daca stii cum sa-l ingrijesti. Asa spune o vorba veche si e posibil sa fie adevarata in mare parte avand in vedere ca sanatatea noastra depinde in mare masura de modul in care alegem sa ne comportam cu organismul nostru. Cel mai mare organ al corpului uman, pielea, este prima care are de suferit de pe urma imbatranirii si schimbarilor atmosferice, climatice, consumului de alimente bogate in substante nocive pentru organism. Elasticitatea si hidratarea pielii reprezinta cele mai simple metode prin care putem testa cat de sanatos e acest tesut si cat de bine s-a adaptat schimbarilor amintite.

Colagen & Acid Hialuronic, 30 capsule produs natural 100%, fara efecte adverse, are grija zi de zi de frumusetea doamnelor si domnisoarelor, mentinand o piele elastica, perfect hidratata, un par si niste unghii cu aspect ingrijit si tanar si mobilitate articulara si structura osoasa sanatoasa si perfect functionala. Pentru ca in mai bine de doua treimi din piele gasim colagen, aportul acestei substante trebuie mentinut mereu in limite optime, mai ales ca producerea sa este afectata de razele soarelui, de inaintarea in varsta sau de poluare. Colagen & Acid Hialuronic de la Cufarul Naturii contine colagen BioCell, avand in interiorul sau proteine, colagen, aminoacizi si acid hialuronic, toate componente esentiale care mentin sanatatea pielii si a parului, unghiilor, contribuind la dezvoltarea lor normala si impiedicand aparitia bolilor care se pot instala la nivelul lor. Colagenul e foarte bun in procesele de regenerare celulara, estomparea ridurilor si evitarea aparitiei lor, deteriorarii pielii, reduce inflamatia si amelioreaza celulita sau vergeturile.

Fiecare dintre cele 30 capsule stimuleaza circulatia sanguina, opreste imbatranirea pielii si estompeaza orice efecte ale trecerii timpului asupra tenului, lasandu-l catifelat si mereu tanar. Pe de alta parte, acidul hialuronic din medicamentul naturist prezentat sub forma de cutie cu 30 capsule este folosit de foarte multi ani in tratamente aplicate la nivel ocular, la nivelul articulatiilor sau al pielii. La fel ca si colagenul, acidul hialuronic are capacitatea de a preveni si anula efectele nefaste ale sistemului degenerativ si ale imbatranirii asupra pielii, parului, unghiilor, tenului. Acidul hialuronic nu face decat sa mentina articulatiile mobile, sa le lubrefieze si sa amortizeze socurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu