Fabrica de mobila la comanda Arta Mobilei

Cu o experienta de peste opt ani pe piata de profil, fabrica de mobila la comanda www.artamobilei.ro poate confectiona pentru dvs. cele mai bune si mai frumoase piese de mobilier pentru casa, imbinand un aspect modern cu finisaje deosebite si culori in ton cu restul camerei. Pentru bucatarie aveti la dispozitie trei tipuri de mobilier, standard, compact si dotat cu tot ce va trebuie pentru o bucatarie utilata complet, modern, cu un design deosebit si rezistenta mare la tot felul de activitati cu tenta culinara, sau clasic, din corpuri modulare si nu neaparat in pas cu moda, care merge oricand.

Echipa de producatori de la fabrica de mobila la comanda www.artamobilei.ro s-a gandit la confortul dvs. si la un somn cat mai profund si a inclus in oferta sa si mobilier pentru dormitor pentru tineri, copii, adulti, cu paturi duble, dulapuri, comode, noptiere adaptate varstei si nevoilor fiecarei generatii. Paturile pentru copii, de exemplu, sunt in forma unor personaje celebre din desene animate, masinute, iar mobilierul este decorat si colorat in culori vii, cu un design care recreaza lumea de basm in care fiecare copil traieste. Pentru femei si pentru barbati, sau pentru micutii neastamparati Arta Mobilei are si mobilier pentru dressing, cu o compartimentare optimizata atat pentru hainele impachetate, dar si pentru umerase pentru haine scurte sau lungi. Dulapurile cu usi glisante sau cu usi simple, batante sau normale, monocrome sau colorate in culori asortate perfect cu peretii camerei va ajuta sa pastrati hainele in siguranta si intotdeauna ferite de praf sau lumina. Livingul nu a fost nici el uitat de fabrica de mobila la comanda www.artamobilei.ro. Piesele de mobilier care pot fi comandate includ o comoda TV, comoda cu doua sertare egale, sase corpuri suspendate cu usa, in varianta mai complexa sau orice combinatie a acestora, mai complicate sau mai simple, dulapuri, scaune, mese etc. In sufragerie sau in dormitor puteti plasa si o biblioteca pentru dvs. si cei mici, o comoda tv cu un design futurist sau mai simplu.

Pe holuri puteti pune mobila la comanda mai micuta, de exemplu comode, rafturi suspendate sau oglinzi lungi, iar in baie puteti schimba total aspectul sau cu mobilier special gandit pentru baile mai micute sau pentru cele spatioase, de cea mai buna calitate si rezistent la umezeala. Transportul mobilierului e gratuit in Bucuresti, garantia e de doi ani la produsele comandate, iar onorarea comenzilor se face in cel mult 20 de zile lucratoare de la preluarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu