Zile confortabile la birou

Cu siguranta ca cei care lucreaza la birou vor sa aiba parte de cele mai confortabile scaune directoriale, tinand seama de faptul ca munca de birou este si asa destul de stresanta si trebuie sa ai o pozitie cat de cat decenta si confortabila, iar aceasta nu poate sa fie asigurata decat de un scaun pe masura.

Un astfel de lucru indispensabil la birou poate sa fie de la foarte scump la foarte ieftin. De exemplu un scaun de birou pe care il poate ocupa destul de bine si un director poate sa fie chiar si la pretul de 150 de lei insa poate depasi si pretul de 1500 de lei. Pretul variaza in functie de materialul din care scaunul directorial este confectionat, in functie de marime, cat si in functie de sistemul de rotire - ridicare - coborare.

Scaunele din material ecologic, de exemplu, din piele ecologica cu siguranta vor avea un pret mai accesibil insa acestea sunt de cele mai multe ori inconfortabile avand in vedere ca cel putin in sezonul cald nu fac altceva decat sa te incalzeasca la maxim.

Acelasi lucru il putem spune si despre scaunele din material din piele, insa cu diferenta ca acestea au o alta textura si pot fi mai placute la atingere. Mai exista si scaunele din material textil care de asemenea, daca este sintetic, implica o mare problema in ceea ce priveste confortul, insa este cu siguranta mai preferat decat cel din piele ecologica. Nici unul si nici altul nu este jenant decat atunci cand trebuie sa iei contact direct cu pielea pe material.

Totusi atunci cand vorbim despre scaune directoriale nu putem decat sa ne raportam la cele de calitate, care au si un sistem de rotire mult mai bun, dar care au si o rezistenta mult mai mare in timp, care desigur implica si o cheltuiala mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu