Pauza de la birou e mai placuta si relaxanta cu un fotoliu de masaj

Acasa, dar mai ales la birou, mai nou, un fotoliu de masaj poate face minuni si te poate scapa de stres si de durerile de spate sau de maini. La birou mai toti suntem nevoiti sa stam ore in sir pe un scaun nu tocmai confortabil, intr-o pozitie usor aplecata asupra unui monitor sau scriind zeci de rapoarte.

Durerile de coloana si deplasarile de vertebre sau chiar herniile pot scadea productivitatea angajatilor si personalului din conducere. Ca remediu imediat pentru toate acestea este un fotoliu de masaj dotat cu programe de tonifiere si imbunatatire a circulatiei si posturii corpului care elimina toate dezavantajele lucrului la birou. Daca doriti sa le faceti o surpriza angajatilor si personalului din compania dvs. si nu stiti de unde sa luati un fotoliu de masaj eficient, atunci puteti consulta cu incredere oferta komoder.ro, unic importator si distribuitor pentru fotolii de masaj INADA in Romania, dar care comercializeaza si fotolii de la iRest, Humantouch, Panasonic sau Sanyo. Pe langa designul deosebit si complexitatea functiilor si miscarilor care le pot face fotoliile de masaj vandute de komoder.ro, multe fotolii din oferta chiar scaneaza utilizatorii si le aplica masajul de care au nevoie in functie de greutate si inaltime.

Un maseur si un medic in acelasi timp, fotoliul de masaj are programe pentru relaxarea umerilor, partii inferioare a spatelui sau zonei cervicale si a gatului. Lor li se adauga programe de stretching – cel mai eficient program de masaj pentru angajatii care reusesc „performanta” de a face din tensiunea psihica o incordare exceptionala la nivelul muschilor, de unde si crampele insuportabile. Bratele, care sunt cele mai solicitate, au masaje special gandite pentru ele, programele incluzand si masaj Shiatsu si cele impotriva stresului. Functia de balansare, prin miscari constante in jurul coloanei ajuta circulatia sanguina si restabileste pozitia corecta a vertebrelor, masajul prin presiune pentru solduri ofera relaxare completa, iar masajul 2D si 3D pe orizontala si verticala, imitand masajul aplicat de un maseur profesionist sunt doar cateva dintre cele mai interesante functii medicale pentru un fotoliu de masaj.

Transportul este gratuit, se asigura montajul si partea de service specializat pentru toate produsele vandute, garantia e de minim 2 ani, exista si post-garantie. Cu un singur apel puteti beneficia chiar acum de un pret promotional la unul din fotoliile din oferta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu