Adamos Band, cea mai buna formatie de nunta din Iasi

Ati gandit in cel mai mic detaliu meniul de la petrecerea de nunta, ati cumparat si tinutele pentru ziua cea mare, aveti numarul de invitati. Totul e gata, poate sa vina ziua nuntii! Dar stai, ce facem cu formatia care va intretine atmosfera cu muzica variata pe care nuntasii vor dansa pana li se vor toci calcaiele? Nicio problema.

Daca sunteti din dulcele Iasi, capitala Moldovei, o formatie nunta Iasi se gaseste imediat. Prima si cea mai buna alegere pe care ar trebui sa o faceti e Adamos Band. Infiintata relativ recent, in noiembrie 2012, Adamos Band are in componenta sa studenti si absolventi ai Universitatii de Arte iesene „George Enescu”, oameni tineri si plini de viata care de abia asteapta sa va cante si sa va incante la nunta dvs. Pana sa se numeasca Adamos Band, aceasta formatie nunta Iasi a purtat numele de Adamos Brass – fanfara a aparut in 2007, fiind „experimentul muzical” al asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi. Alaturi de domnul Adamachi – voce/trombon, Ina si Ana-Maria – voce, Marian si Daniel – trompete, Tudor si Marius – tuba, respectiv chitara, Alexandru si Razvan – bass, respectiv clape, si Iustin, percutionistul formatiei isi dau concursul pentru a incinge atmosfera si a o intretine cu ritmuri cat mai diversificate si mai antrenante, pe tot parcursul evenimentelor private sau publice. Cei zece membri ai band-ului – formatie nunta Iasi - reusesc sa se armonizeze si sa se completeze perfect rezultand asfel un act artistic desavarsit.

Genurile muzicale abordate la cerere includ piese din repertoriul national si international – vorbim aici de muzica populara romaneasca, melodii de la artisti renumiti, hituri care au fost si sunt la moda etc. Important de precizat ca intreaga prestatie muzicala e una live, fara playback, cu instrumentisti si voci autentice, ritmuri nebune si o atmosfera de vis. Daca inca nu v-ati decis, vizitati site-ul oficial al formatiei, http://www.adamosband.ro, si descoperiti poze de la evenimente, filmulete din timpul prestatiilor live si informatii despre membrii band-ului si cele de contact, pentru a bate palma. Alege Adamos Band! Alege distractia si calitatea actului muzical!

3 comentarii:

  1. I want to to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every bit of it.I have you bookmarked to look at new stuff you
    formatie nunta

    RăspundețiȘtergere
  2. I think the admin of this web page is truly working hard in favor of his web site, as here every stuff is quality based information.

    formatii nunta

    RăspundețiȘtergere
  3. Truly like to reading your post. Thank you so much for taking the time to share such a nice information.
    formatie nunta

    RăspundețiȘtergere