Includerea regulilor morale in procesul de rent a car

Inchirierea auto reprezinta un proces facil care mediaza necesitatea clientului de a se deplasa in interes de serviciu sau interes personal cu oferta firmei de rent a car. De cele mai multe ori aceasta procedura are in vedere semnarea unui contract in care sunt stipulati termenii si conditiile livrarii masinii.

Costul inchirierii contine atat asigurarile suplimentare incheiate de firma dar si diverse costuri aditionale cum ar fi inlocuirea autovehiculului in cazul unei defectiuni, controlul periodic si tehnic precum si intretinerea permanenta a masinii. Pe intreaga durata de utilizare a autoturismului, clientul are obligatia de a respecta intocmai conditiile impuse de companie vizavi de respectarea legislatiei in vigoare sau a unor termeni individuali mentionati in contract.

Garantia ce se plateste anticipat pentru inchirierea masinii se va rambursa de regula la sfarsitul perioadei contractului in urma constatarii indeplinirii tuturor conditiilor impuse de firma. Valoarea garantiei este dimensionata in functie de autoturismul inchiriat, la fel cum se intampla si pe piata de rent a car cluj. Ca urmare a faptului ca proprietarul isi rezerva dreptul de a recupera de la client orice suma de bani ca urmare a incalcarii termenilor contractuali in conformitate cu legislatia Romaniei privind despagubirea, putem afirma ca exista o necesitate in a cunoaste si intelege cum decurge intreg procesul de rent a car.

Majoritatea clientilor sunt obisnuiti cu conditiile ce se regasesc in contracte deoarece sunt asemanatoare existand un numitor comun in jurul caruia guverneaza firmele de rent a car. Predarea autoturismului in stare tehnica corespunzatoare, respectarea legislatiei rutiere, transportarea pasagerilor in conformitate cu numarul de locuri admis, respectarea numarului de kilometri inclusi, sunt reguli de bun simt ce trebuie sa insoteasca conduita oricarui sofer. Sa nu conduci autovehiculul sub influenta bauturilor, sub influenta drogurilor sau altor substante interzise reprezinta reguli mai mult morale decat specifice acestei nise, reguli menite a-i proteja pe cei din jurul nostru si pe noi insine.

Un comentariu:

  1. Este foarte adevarat, atunci cand apelam la un serviciu de rent a car, trebuie sa avem cateva informatii ca sa optam pentru cea mai buna varianta.

    RăspundețiȘtergere