Nuntile dramatice ale lui 2014

Accentele dramatice sunt poate cele care individualizeaza cel mai bine si separa nuntile anului 2014 de nuntile atat de in voga in anii trecuti. Daca nunti vintage sau nunti cu un aer boem si hippie am mai vazut, daca nuntile organizate in propria gradina, in corturi moderne cu decoruri asemenea nu mai sunt o noutate, nunta cu accente dramatice este cu siguranta ceva nou. Nu este o nunta pentru orice buget, in principiu necesitand investitii destul de mari in aranjamente florale, decoratiuni si chiar in inchirierea locatiilor si in tinute, insa este una cu care sigur nu veti fi in anonimat si cu care va veti cuceri invitatii.

Ce se poarta: cortine de lumini, perdele din flori, invitatii nunta cu totul spectaculoase, decoruri de poveste, aranjamente florale uriase si extrem de pretioase, stralucire, culoare, orice aminteste de spectacol si de glamour. Locatiile mari si luxoase sunt cele mai potrivite pentru nuntile dramatice. Ele ofera spatii ample, tavane inalte si posibiltatea de a te juca cu un spatiu deschis foarte mare. Adesea se recomanda perdele din voal atarnate de tavan si cazand in falduri. Cat despre detaliile de organizare, sa nu uitam de focurile de artificii… Caci ce alta componenta a unei nunti poate adauga o doza mai mare de spectaculos decat artificiile? De asemenea, lumanarile aprinse pe intreg parcursul serii vor adauga si ele o nota de mister si de sectaculos. Tot in nota de spectacol a intregii nunti se vor incadra si tinutele celor doi miri, incepand cu rochia miresei, care are voie sa fie cat de glamour se doreste, cu cat de multe crinoline si cu o trena cat de lunga…

Cu cat mai lunga cu atat mai dramatic va fi efectul! La fel si costumul ginerelui, care poate fi lucrat din materiale pretioase, cu pantaloni cu vipusca cu pietre semipretioase sau paiete si un taior cu taietura aparte. La fel de dramatica va fi si o tinuta cu frac pentru ginere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu