Inchirierea unui autoturism

Deplasarea in interes de serviciu sau in interes personal are in ultima vreme o paleta larga de optiuni concentrata pe piata de rent a car ce inregistreaza o crestere constanta a cererilor.

De multe ori luarea unei astfel de hotarari are in vedere evitarea oricaror neplaceri pe care un drum mai lung l-ar putea aduce unei calatorii cu propria masina. Daca autoturismul este inchiriat pentru o perioada mai mare de timp atunci pretul scade simtitor si se poate vorbi despre o economie in buzunarul clientului. Informatiile pot fi procurate atat de pe un site inchirieri auto cat si de pe forumuri sau bloguri in care sunt impartasite experientele celor care au mai apelat la astfel de firme. Bugetul alocat pentru inchirierea unui autoturism trebuie sa tina cont si de cheltuielile aditionale cum ar fi pretul carburantului, taxa de drum (unde este cazul), taxa de parcare etc. De asemenea este absolut necesar ca in momentul luarii in primire a masinii, aceasta sa fie verificata pentru a nu avea mici zgarieturi sau defectiuni de care agentul nu a mentionat sau pentru a nu exista neconcordante intre nivelul combustibilului existent si cel pentru care platesti. Majoritatea firmelor solicita returnarea masinii cu rezervorul plin.

Un autoturism care iti satisface preferintele si cerintele poate fi un partener de incredere la drum lung. Fiabilitatea poate fi una dintre calitatile cautate intr-un parc auto insa are un cuvant de spus si flexibilitatea firmei cu privire la termenii negociati in acordul de inchiriere (numar de kilometri efectuati, perioada, asigurarile de care beneficiaza clientul).

Un pachet de servicii considerat complet ar fi cel care include toate costurile. In cazul in care exista intarzieri in returnarea masinii este importanta anuntarea in prealabil a firmei, insa acest lucru nu exonereaza pe nimeni de plata unor taxe suplimentare calculate in concordanta cu perioada prelungita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu