Adidasi vs. tenisi

In general, daca vorbim despre pantofi sport barbati, putem spune ca acestia sunt articole vestimentare facute sa ramana strict in sala de sport. Insa daca trebuie neaparat sa iesi cu ei in lume sau daca firea mai sportiva iti dicteaza sa ii asortezi la anumite tinute, alege tenisii, varietatea de modele si culori in care vin acestia facandu-i sa fie mult mai versatili si in consecinta mai usor de asortat decat oricare alt tip de pantofi sport. Desi, atat adidasii cat si tenisii au un punct in minus la capitolul eleganta, tenisii au totusi un avantaj in fata adidasilor, mai ales daca facem comparatia cu adidasii clasici, cu perne de aer uriase, care nu arata bine decat cel mult pe pista de atletism sau in sala de sport.

Alege intotdeauna un model clasic de tenisi pentru tinute de zi cu zi la birou, de exemplu, pe care ii poti asorta mai usor la camasi casual sau la tricouri polo, in functie de locul in care lucrezi sau de domeniu.

Tenisii sunt ideali pentru iesirile in oras, la o terasa sau chiar la un restaurant fara eticheta, si merg asortati chiar si cu un sacou cool, din jerse, in acest context.

Sigur ca pentru adolescenti si tineri pana in 30 de ani, situatia poate sta diferit, iar contextele in care acestia pot asorta variate tipuri de tenisi sau chiar bascheti la tinute de zi, sunt mult mai multe: tenisii sunt ideali la scoala, la cursuri, pentru iesirile cu prietenii in parc, la film sau la o pizza, si lista poate continua. Desi in urma cu cativa ani asortarea unei perechi de pantofi sport la un look elegant era o “crima” in moda, astazi perechea potrivita de tenisi poate transforma un look prea pretios intr-o tinuta mai confortabila si mai practica. Este un artificiu pe care, cu siguranta, nu il poti incerca cu adidasii, decat daca vrei sa-ti atragi un munte de penibil asupra ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu