Boxele auto, un accesoriu necesar masinii dumneavoastra

Iti place sa conduci si, in acelasi timp, sa asculti muzica? Achizitioneaza-ti o pereche de boxe auto performante si accesorizeaza-ti masina cu un sistem audio complet. La prima vedere totul pare simplu, insa producatorii au scos pe piata modele variate cu care incearca sa raspunda oricarei persoane interesate de echipamente audio pentru masina. In cest sens, inainte de a cumpara o pereche de boxe auto, intereseaza-te la comercianti si alege produse care sa se potriveasca autoturismului tau.

Ce trebuie sa stii despre sistemele audio pentru masini?

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi sistemul audio de pe masina este indicat sa te infomezi. Pune-te la curent cu terminologia de baza si cu tot ce inseamna sistem audio auto.

Stabileste-ti un buget pe care veri sa-l investeti. Trebuie sa stii ca un sistem audio complet poate varia intre 500 E pana la mii, insa se pot gasi accesorii si la preturi accesibile.

Gandeste-te foarte bine de ce vrei sa-ti schimbi sau sa-ti imbunatatesti sistemul audio actual. Esti un infocat al muzicii rock sau rap si iti doresti niste boxe auto puternice sau esti interesat de calitatea sunetului ? In functie de aceasta afla totul despre boxele auto. Trebuie sa stii ca o boxa are doua drivere (woofer pentru sunetele joase si tweeter pentru cele inalte) care trebuie sa se sincronizeze. De multe ori, se intampla ca proprietarii de masini mici sa achizitioneze unitati separate pentru aceste componente, ceea ce impiedica sincrionizarea acestora.

Daca vei sa instalezi un egalizator pentru calitatea mai buna a sunetului sau un amplificator pentru mai mult volum, asigura-te ca unitatea centrala permite aceste aditii.

Alege componente compatibile in ceea ce priveste puterea. Nu combina boxe audio slabe cu o unitate de calitate. Acest lucru te va impiedica sa-ti montezi un amplificator aditional pe viitor.

Si nu in ultimul rand, nu uita sa verifici calitatea sunetului, cat spatiu ai pentru boxele auto cumparate, puterea adecvata sau compatibilitatea unitatii centrale cu componente noi sau deja existente.

Chiar daca iti doresti foarte mult un nou sistem audio pentru masina ta si nu ai bani suficienti, evita sa-l cumperi pe bucati. Fiecare componenta are caracteristici proprii si va fi destul de dificil sa-ti faci o idee de ansamblu daca achizitionezi azi un amplificator, peste o luna un egalizator, peste doua boxe audio... si tot asa. Si nu uita, ceea ce este bun pentru masina vecinului, nu se potriveste intotdeauna si pe a ta!

Pentru o oferta completa de boxe auto performante, acceseaza Stereomag.ro, magazin online de echipamente audio auto si pentru casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu