5 solutii pentru o vacanta romantica

Un nou an inseamna sansa la un nou inceput. Tu si partenerul puteti sa incepeti sa faceti ceva planuri pentru a calatori impreuna indiferent de restrictiile financiare sau de faptul ca nu dispuneti de prea mult timp. Puneti deoparte vechiurile obiceiuri de a pregati vacante impreuna si incepeti altele noi. Lasa ca acesta sa fie anul in care planurile voastre de vacanta sa se concentreze pe distractie, pe a face si a descoperi lucruri pe care ti le-ai dorit de mult.

Vom planifica o vacanta adevarata.

Nu, nu inseamna ca trebuie sa fie o croaziera in jurul lumii sau o vacanta intr-un loc luxos(daca iti permiti, poti face si asta). Totusi trebuie sa fie o vacanta in care sa te simti rasfatat si relaxat. Fara telefoane,fara laptopuri. Marcheaza datele in agenda si tine-te de ele ca si cum ar fi o intalnire de afaceri. Afacerea unei vacante romantice , totusi, este una distractiva pe care amandoi puteti sa o planuiti timp de cateva luni.

Vom fi amandoi la fel de implicati in planificarea aceste calatorii.

Dintr-o data unul din parteneri primeste sarcina de a planui intreaga calatorie..iar aceasta planificare devine curand plictisitoare. Planuiti vacanta impreuna! Anticiparea este jumatate din distractie. Vizitati un agent in turism, colectionati brosuri, cumparati o carte care sa va ajute sa descoperiti mai bine locul in care urmeaza sa mergeti. In acest scop mai puteti inchiria un video sau citi informatii pe internet.

Vom face ceva ce nu am mai incercat niciodata.

La acest capitol poti fi cat de inventiv vrei. Incearca rafting pe un rau involburat, inchiriaza un iaht, fa o plimbare la inaltime cu balonul, fa scufundari in mare, danseaza toata noaptea pe plaja. Alegerea este ta.
 
Ne vom lua o mini-vacanta in fiecare luna.

Fie ca este pentru o singura seara, planuieste pentru fiecare luna o mini-vacanta. Singura regula: trebuie sa te comporti ca si cum ai fi intr-o vacanta. Poti planui o escapada romantica intr-un oras apropiat, la un hotel care sa va ofere o atmosfera prielnica.

Vom merge la cel putin un festival.

Evenimete speciale au loc in aproape orice comunitate, de oriunde s-ar afla. Orice ti-ar atrage tie atentia- de la dansul in strada pana la constructii in nisip-vei gasi un festival in desfasurare care sa te imbie cu cateva zile de petrecere si mancare buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu